Logitech G935 trådløst gaming headset: Lækkert, high-end men med mangler

Artiklen starter under annoncen
Logitech har lanceret efterfølgeren til deres G933 Artemis, et utroligt populært headset som har fået masser af gode reviews. Læs med her om den tunge arv løftes af deres nyes flagskib G935.

G935 er Logitechs bud på et high-end trådløst gaming headset. Det har alle features, man forventer af en topmodel; super avanceret og med features og gimmicks som adskiller den fra resten af kylleret.

Headsettet er trådløst og fuldt integreret med Logitech G-Hub software til personalisering. Dertil kommer G935 med Lightsync, programmerbare G-taster og DTS Headphone:X 2.0 for bedre 7.1 surroundsound i spil. Det har 50 mm Pro-G højtalerenheder, hvilket er 25% større end det konkurrerende Steelseries Arctis Pro headset.

Der er jack-stik, så det bruges med din mobil, hvis den har mulighed for at smide lyd ud af et jack-stik. Det sidste er en sjov detalje for et trådløst headset! For G935 bruger en 2.4GHz proprietær trådløs forbindelse som ikke er en standard bluetooth forbindelse. Det betyder, at headsettet kan ikke parres med din telefon trådløst. Det er en lidt ærgerlig mangel på et headset af denne kaliber.

Designet er en smagssag, og jeg synes personligt, at Steelseries har taget teten med deres Arctis serie – G935 er mere futuristisk. Komforten er til gengæld helt i top; G935 sidder fremragende i timevis, og batteriet holder uden problemer til mange timers gaming. Logitech selv siger op til 12 timer fra fuld til tom og jeg har ikke haft problemer med batteritid overhovedet. G935 kan lades, mens det bruges.

slashesport dk logitech g traadloest gaming headset laekkert high end men med mangler

Jeg har slidt en del headsets gennem tiden. De er oftest blevet slidt på grund af mikrofonen, og særligt hos Steelseries er den retractable mikrofon et ømt punkt, som bliver ødelagt med tiden.

På G935 kan mikrofonen foldes ind i headsettet og hele mekanikken omkring dette virker markant mere solid, end hvad jeg ellers har oplevet. En smart feature i den forbindelse er, at mikrofonen mutes, når den foldes ind, så man hurtigt kan slå den fra.

Nemt at komme i gang

Det er supernemt at komme i gang med at bruge Logitech G935.

Den medfølgende USB dongle stikkes i computeren, og Windows genkender det som et lydkort og derefter er det bare at game. Hvis man vil udnytte det fulde potentiale i G935, skal Logitechs G-Hub software installeres. Det er en ny platform, som Logitech har lanceret til at styre alle dine Logitech-produkter.

I G-Hub kan man styre specifikke features på de enkelte produkter eller synkronisere lys og download af profiler fra venner og professionelle gamere.

G-Hub er meget nemt at bruge, og det er muligt at indstille specifikke lydprofiler på G935, så det passer til dit spil. I den ene øreskål på G935 er der plads til usb-senderen, så det er nemt at have det med på farten.

Stor fordel i nyere spil

En af de første, ting jeg bemærkede ved Logitech G935, var den høje detaljegrad, som med det samme gjorde sig gældende i både Apex og Rocket League. I begge titler var det meget nemt præcist at orientere sig selv med lukkede øjne.

Logitechs G935s detaljeniveau er utroligt. Særligt i nye titler hvor der er kræset for lyden. I Apex kan jeg stå udenfor bunkeren og superdetaljeret høre, hvad der foregår inde bag ved porten og forberede mig på mødet med modstanderen alene via de informationer, som headsettet forsyner mig med.

I de mere åbne områder er det nemt præcist at sige, hvilken retning lyden fra skud kommer. Jeg har brugt Steelseries Arctic Pro + GameDac i et halvt år, men jeg synes ikke det headset gengiver så detajleret et lydbillede som Logitech G935 gør. G935 leverer også helt ok musikoplevelse, og til Spotify på computeren kan det sagtens gå an.

Surround og Dolby X fungerer mindre godt

G935 understøtter som mange andre headsets 7.1 surround og Dolby X, men jeg er ikke imponeret over det.

I både rocket League og i Apex synes jeg effekten er direkte forstyrrende og jeg har kun brugt det meget kort. Stereo-perspektivet i headsettet er virkelig godt, og det er rigeligt til at orientere sig i alle retninger. Både på Logitech G935 og Steelseries Arctis Pro + GameDac har effekten af 7.1 været som at høre lyden gennem et rør og fjerner følingen og indlevningen i spillet. Jeg er ikke specielt begejstret for det, men headsettet undersøtter det og også DTS:X 2.0.

slashesport dk logitech g traadloest gaming headset laekkert high end men med mangler

Mikrofonen på G935 er lige i overkanten følsom, og Logitech bundler desværre ikke en ”skumfidus” til støjfiltrering med, så hvis du har for vane at snacke og game på samme tid, vil dine venner få ”fede” lydeffekter af dine snacks! Jeg har brugt ”skumfidusen” fra Arctis Pro, og det hjælper en hel del. Disse kan købe i løssalg på nettet og kan varmt anbefales til dette headset.

Logitech G935 sidder fantastisk på mit hoved. Det er komfortabelt selv efter mange timers spil. Den trådløse forbindelse virker upåklageligt, og jeg har endnu ikke oplevet udfald i forbindelsen. Kun hvis jeg bevæger mig langt fra senderen begynder det at knase.

Headsettet kommer med tre G-taster, som kan programmeres til en bred vifte af funktioner fra generelle til spilspecifikke. For mig har det givet god mening at bruge G-tasterne til lydprofiler til forskellige forhold, og med tiden vil man sikkert kunne komme i tanke om spilspecifikke funktioner, men knapperne er lidt besværlige at finde med fingrene, og det er endnu svære at kende forskel på dem, særligt hvis det skal gøres under et spil.

Headsettet understøtter Lightsync, som gør det muligt at for LED dioderne på G935 at synkronisere med spil, video og musik. Det er også muligt at synkronisere lyset på tværs af sine Logitech produkter så farveskemaet er identisk på tværs. Det er fuldt spektrum LED’er med 16.8 mio farver, og det er nemt at vælge en specifik farve med RGB-koder. En gimmick ja, men det er ret fedt i brug synes jeg!

Lækkert headset med fremragende lyd

Logitech G935 er et high-end gamingheadset med alt, hvad det indebærer af lækre features. Lyden, en af de vigtigste parametre for et headset, er fremragende og super detaljeret. I Alle moderne AAA spiltitler er der kræset for lydeffekter, og G935 formidler dem med stor autoritet og headsettet giver via detajlegraden en fordel i dit favoritspil.

Komforten er også i top, og jeg har spillet mange timer i streg uden at blive træt af at have headsettet på. jeg synes det sidder så godt, at jeg knapt bemærker det. Den trådløse forbindelse er meget stabil men desværre properitær, og derfor kan G935 ikke parres med din telefon, så skal brug jack-stik – en skidt løsning når nu bluetooth findes.

Logitech G935 er et særdeles kompetent headset, som er fuldt på højde med high-end headsets fra andre producenter. G935 er bestemt ikke billigt, men kvaliteten og features følger med, og du går ikke galt i byen, hvis du vælger dette headset.

På dette niveau er det detaljer, som afgør, om det er det ene eller andet produkt, som vælges, og hvis du allerede har købt ind i Logitech G-Hub, så passer G935 perfekt ind, med nem opsætning og synkronisering med andre Logitech enheder.

84 Shares