Endelig dato for World of Warcraft Classic

Artiklen starter under annoncen
Efter lang ventetid er der endelig sat dato på Blizzards World of Warcraft Classic Server.

En del af det gamle WoW-community, der har været med siden vanilla-dagene, har længe savnet at kunne genopleve glæden og nostalgien ved hardcore level-grind, 40-mands PvE- og PvP-raids, samt alt det andet, der nu engang er savnet fra de gode gamle dage.

Nu har Blizzard endelig sat en dato på, hvornår de lancerer serverne med den nostalgiske WoW version.

27. august åbner Blizzard op for, at vi alle kan trække i de gamle klæder og få lov til at opleve det gode gamle Azeroth, som det var da spillet først udkom.

Blizzard overgav sig til communitiets ønsker

Til at starte med lå det ikke i kortene, at WoW Classic skulle blive til noget.

Tilbage omkring annonceringen af Warlords of Draenor blev WoWs producere spurgt, om de ville lave servere, hvor de var meget hurtige til at afslå sådanne servere med replikken: ‘You think you want it, but you don’t.’

Før nu har fans, der savnede vanilla-oplevelsen, været nødsaget til at spille på private servere. En af de mest kendte af disse ‘ClassicWow’-servere hed Nostlarius.

Serverens administratorer blev for tre år siden tvunget af Blizzard til at lukke den eller blive sagsøgt. Du kan se serverens sidste stunder nedenunder.

Mængden af mennesker, der var med til at sige farvel, tegner et klart billed af, at Blizzard tog fejl i deres vurdering af hvorvidt folk var interesserede i classic WoW.

Efter Blizzard begyndte at tvinge diverse private servere til at lukke ned, mærkede de presset fra fansne og spillerne, der elskede deres vanilla experience. Lukningerne bragte debatten i kog, og flere mente at Blizzard så i det mindste kunne stille servere til rådighed selv.

Til sidst gav Blizzard efter for presset og annoncerede til Blizzcon 2018, at de havde planer om at lave Classic servers, som vi nu ved ankommer den 27. august.

142 Shares