Flames skriver med mimis Assassins

Artiklen starter under annoncen
Første opgave i Flames-trøjen bliver Dreamhack i Valencia, hvor målet er en sejr.

Assasinsholdet med danske Michaela ‘mimi’ Lintrup og Vicky ‘vic’ Dose skal fra i dag spille i Copenhagen Flames Trøjen.

Det fortæller organisationens ejer, Steffen Thomsen, til Slash Esport.

– Vi er meget glade. Vi så en god mulighed for at få fat i holdet, og så kom aftalen på plads hen over 4-5 dage, så der har været fart på, siger Steffen Thomsen.

I første omgang er det Dreamhack Valencia, der er målet. Det er en ren female-turnering, og den giver kvalifikation til Dreamhack Rotterdam, hvor der ellers er kun er herrehold

– Vi håber først og fremmest at komme videre fra gruppen, men vores mål er at vinde turneringen. Det giver en mulighed for at se, hvor langt vi er fra herreholdene i Holland.

Alle på fuld tid

Copenhagen Flames er før gået ind på områder, hvor opmærksomheden herhjemme har været mindre, end i almindelig CS:GO. Både i Fortnite og Overwatch hvor Flames havde et Contenders-hold.

Også denne gang satser københavnerne, og spillerene er derfor på fuldtidskontrakter.

– Pigerne spiller færre kampe og færre turneringer, og så er der mindre opmærksomhed på female. Så økonomien er selvfølgelig også mindre. Til gengæld er de i en mere unik situation, og det giver os en mulighed for at få kontakt med partnere, som ellers normalt ligger uden for vores portefølje, siger Steffen Thomsen.

Med håb om forlængelse

Kontrakten er et halvt år, og det er ikke alverden, der kan nå at ske på den tid.

– Nu skal vi se, hvad der kommer ud af det, men planen er selvfølgelig, at kontrakten skal forlænges, siger Steffen Thomsen.

Han erkender, at Flames er underdogs i forhold til større organisationer, og derfor skal der også være mulighed for spillerne, hvis de får tidbud udefra.

– Det er forholdsvis nemt for pigerne at komme ud af kontrakterne i forhold til buyouts. Kommer der nogen, så skal vi ikke stå i vejen. Vi ved godt, vi er underdogs.

Synergi med pige-undervisning

Flames harfor nylig lanceret et espotsprojekt for piger, hvor målet er at få nogle af pigerne til at gå fra at være gamere til esportsudøvere.

– Talenmassen er smallere – men det skal nok komme. Men der har manglet nogle rollemodeller. Vi ser det, når det danske kvindelandshold spiller, så strømmer tilmeldingerne til ude i klubberne. Men de mangler rollemodeller, og derfor skal vi også give de bedst mulige rammer for de kvindelige spillere, så de kan opnå bedst mulige resultater.

344 Shares