EOddset besøger ‘mimi’ til snak om træning, aim og taktik

Artiklen starter under annoncen
EOddset har sendt ‘JERN’ ud at snakke med den bedste danske kvindelige Counter-Strike spiller, Michaela ‘mimi’ Lintrup.

EOddset og Andreas ‘JERN’ Thomsen møder Michaela ‘mimi’ Lintrup kort tid efter Copenhagen Games, hvor hun og hendes hold fik en andenplads i kvindeturneringen.

Andreas ‘JERN’ Thomsen sætter fra starten præmissen for interviewet, hvad er vigtigst, rent aim eller taktisk forståelse?

Se hele afsnittet af EOddset TV her.

– På sådan et rent, råt aim-map, 1v1, der kan jeg godt følge med. Men hvis man nu tager det på Inferno eller Mirage, halter jeg helt sikkert bagud, fordi der er så mange andre ting, man skal tænke på, fortæller Michaela Lintrup.

Hvordan skal man træne?

– Den regel, vi har på holdet, er, at i hvert fald bruge en time hver dag. Det også meget forskelligt fra person til person, hvordan man lærer – det kan også være, nogle har brug for to timer og nogle har brug for et kvarter, fortæller ‘mimi’ til ‘JERN’.

‘mimi’ er ikke i tvivl om, hvilken pigespiller hun ser op til: ‘GooseBreeder’ fra CLG Red bliver prompte nævnt. CLG Red slog også ‘mimi’ og Assassins i finalen til Copenhagen Games.

Det er dog ikke fordi hun direkte prøver at stjæle hendes Canadiske rivals stil.

– Jeg vil nok sige, at man skal finde sine egne svagheder, fordi man er jo aldrig, hvordan en anden person spiller. Så helt sikker finde sine egne svagheder, arbejde på det og bygge op og se hvordan man kan blive bedre.

Om den taktiske forståelse

– Jeg prøver først og fremmest at tage alt konstruktiv kritik til mig selv, når folk siger, jeg skal gøre det her eller gøre det, eller måske jeg kunne have gjort det her. Så tager jeg det til mig i stedet for at sidde og blive pigesur over, at det skal de i hvert fald ikke fortælle mig, siger ‘mimi’.

Hun slutter af med at sige at hun også sørger for at følge med i de professionelle kampe og gør en indsat for at forstå, hvorfor folk gør, hvad de gør.

Se hele afsnittet af EOddset TV her.

44 Shares