AGF henter to spillere

Artiklen starter under annoncen
AGF henter to nye spillere og fortæller desuden til Slash Esport, at ‘zeq’ og ‘CeyL’ ikke for forlænget deres kontrakter.

AGF Esport er netop blevet enig med Hector ’hectoz’ Jensen og Magnus ’Fr0slev’ Frøslev om kontrakter, der knytter dem til holdet fra dags dato.

Pressemeddelelse fra AGF Esport

Hector er 21 år og kommer til fra holdet Fastloose, mens 22-årige Frøslev senest har repræsenteret unknown og ex-Fragsters.

Det er dermed spillere med erfaring fra den danske CS:GO-topscene vi får i stalden.

– Det er to spillere, som kan være med til at tage os til det næste niveau, i jagten på at indfri vores målsætning om, at være et internationalt tophold. Vi får to spillere, der kan hjælpe os til at fortsætte den positive udvikling holdet er inde i, fortæller Rasmus Møller Thomsen, der er ansvarlig for AGF Esports CS:GO afdeling.

AGF Esport agerer talentudvikler i esportbranchen, samtidig med at holdene kan præstere og udvikle sig internationalt. Denne filosofi passer de nye spillere, ifølge Rasmus Møller Thomsen, ganske godt ind i:

– Det er to spillere med et stort udviklingspotentiale, men samtidig også nogen der kan afgøre kampe og tage beslutninger på egen hånd, så jeg glæder mig til at arbejde med dem her i Aarhus, siger han.

Spillerne bliver en del af holdet med det samme, og kan altså allerede få debut for AGF Esport i forbindelse med næste uges kampe i Powerligaen og ESEA Advanced.

Holdet kommer hermed til at bestå af følgende spillere.

  • Hector ‘HECTOz’ Jensen
  • Magnus ‘Fr0slev’ Frøslev
  • Thomas ‘TMB’ Bundsbæk
  • Andreas ‘blaq’ Elversøe
  • Kristoffer ‘Kristou’ Aamand
46 Shares