Vici vinder EPICENTER Major, Infamous disbander

Artiklen starter under annoncen
Kinesiske Vici Gaming vandt søndag en af årets helt store turneringer, EPICENTER Major i Moskva.

Det gik slet ikke som håbet, hvis man som os på Slash Esport har de rød-hvide briller på.

Faktisk var samtlige danske spillere ude, inden vi kom ind i tredje runde, og ingen nåede i upper bracket.

Der var traditionen tro ellers muligheder nok, idé fire hold oprindeligt skulle stille med danskere i deres rosters, men allerede inden turneringen startede, var det tal nede på tre.

Flot sejr til Vici Gaming

Men lad os starte med det positive. I en – for størstepartens vedkommende – flot spillet finale. Team Liquid tog første map efter at have kørt kampen helt på deres præmisser, men så tog Vici Gaming over, og de imponerede alle ved at vinde serien 3-2.

Finalen er bestemt et gensyn værdig, og hvis du ikke har set den, er det bare at komme i gang – lige herunder.

Sejren sikrede Vici Gaming førstepræmien på cirka 2,3 millioner danske kroner, og Team Liquid måtte nøjes med 1,1 millioner kroner.

N0tail ude med sygdom

OG var decimerede fra start. Johan ‘N0tail’ Sundstein var ude med sygdom, og det var derfor holdets træner, Titouan ‘Sockshka’ Merloz, der måtte træde til.

Ifølge ‘N0tail’ selv, så kastede han op i en lille uges tid, og først efter nogle dage på antibiotika følte hans sig nogenlunde ovenpå igen.

Du kan læse hele hans TwitLonger her: https://www.twitlonger.com/show/n_1squa6e

Desværre betød det, at OG ikke fik et ben til jorden i gruppespillet, og holdet tabte til både TNC Predator og PSG.LGD. Det sendte dem i lower bracket, hvor de sendte et andet danskerhold ud, Evil Geniuses, i runde 1 og ligeledes sendte Team Secret ud i runde 2, inden OG igen tabte til PSG.LGD.

Infamous opløses

Marcus ‘Ace’ Hoelgaard og Ninjas in Pyjamas var i gruppe med OG, men også de tabte til de to gruppemodstandere. Det blev til en enkelt sejr i lower bracket mod paiN Gaming, men med et 2-0 nederlag til Gambit Esports var det slut.

Værst gik det dog for Infamous, hvor Mikki Mørch ‘HesteJoe-Rotten’ Junget og Malthe ‘Biver’ Winther spillede.

Også de gik 0-2 i deres gruppe, og efter et nederlag i lower bracket til Alliance besluttede holdet sig for, at det var så det.

Holdet er gået hver til sit, og det betyder, at spillerne har overordentligt travlt, hvis de skal finde på rosters, der kan nå at kvalificere sig til årets altid største turnering, The International. Her går de første online kvalifikationsturneringer allerede i gang i denne uge.

98 Shares