To danskere kvalificeret til GLL Grand Slam: PUBG Classic

Artiklen starter under annoncen
Når GLL Grand Slam senere på måneden løber af stablen bliver det med danskere på to af de deltagende hold.

Søndag aften blev PUBG Europa League phase 2 afgjort, og intet var afgjort før allersidste runde.

Inden dagens kampe kunne hele fire hold tage titlen i phase 2. G2 Esports, Natus Vincere, Team Liquid og Faze Clan lå nemlig helt tæt efter 92 kampe.

slashesport dk to danskere kvalificeret til gll grand slam pubg classic

Det blev FaZe Clan, der i sidste ende kunne tage titlen i den europæiske liga efter en godkendt søndag, der bød på en første- og en tredjeplads.

Tre førstepladser

Men det blev Pittsburgh Knights, der fuldstændig stjal showet, og det kom nok som en overraskelse for de fleste.

Mads Møller ‘Wan7ed’ Jacobsen og resten af Pittsburgh Knights tog nemlig hele tre førstepladser og en fjerdeplads. Med de resultat så kæmper danskerholdet sig lige op på en samlet fjerdeplads, og det er netop nok til en kvalifikation.

Der var højt humør i studiet imellem kampene, og en grafisk fejl, der fik sat svenske Carl ‘Draedon’ Birgerssons ansigt på på Mads Møller ‘Wan7ed’ Jacobsen, havde de det nærmest hysterisk morsomt over:

‘BALLOC’ allerede kvalificeret

Resultatet fra weekendens kampe betyder altså, at vi får ‘Wan7ed’ med til GLL Grand Slam, men faktisk var en anden dansker allerede kvalificeret langt inden.

Sebastian ‘BALLOC’ Berendt spiller for Ghost Gaming, og de tog et spot i GLL Grand Slam gennem National PUBG League, der er den nordamerikanske turnering.

Ud over den europæiske og nordamerikanske liga, sender også Latinamerika og Oceanien hold til Stockholm, når GLL Grand Slam skal afgøres 19. til 21. juli.

92 Shares