ESL Pro League fejrer jubilæum i Odense

Artiklen starter under annoncen
Når ODINCON, slår dørene op i Odense til december bliver det med sæsonfinalen i ESL Pro League i samme bygning.

Pressemeddelelse, Odincon

Foran et talstærkt hjemmepublikum vandt danske Astralis i 2018 den første Intel Grand Slam nogensinde, og strøg dermed helt til tops på den internationale Counter-Strike-scene.

Rammerne i den helt udsolgte Jyske Bank Arena i Odense kunne dengang nærmest ikke have været bedre, så der er pres på de øvrige hold fra resten af verden, når den kommende udgave af sæsonfinalerne i CS:GO løber af stablen samme sted fra den 6.-8. december i år.

Ti sæsoner med Counter-Strike på højeste niveau

Eventet, der både i 2017 og 2018 måtte melde helt udsolgt, markerer den 10. sæson for ESL Pro League, der dermed er den ældste Counter-Strike-turnering i verden.

Som i de to forgangne år afvikles Pro League sideløbende med gaming-messen ODINCON, der arrangeres af Odense Sport & Event. Her er der stor glæde over at kunne byde de mange gæster velkommen til den særlige udgave af turneringsfinalen.

– Vi har et rigtig godt samarbejde med ESL, og sidste år var en helt enestående oplevelse i Jyske Bank Arena, som jeg ikke er i tvivl om har vejet tungt i forhold til at sikre Odense som værtsby for jubilæet, fortæller Enrico Augustinus, administrerende direktør i Odense Sport & Event.

– Selvom ODINCON og Pro League er to separate begivenheder, er der en kæmpe fordel, både for os og ESL, ved at have dem i samme bygning. Vi har en lang række nye tiltag og udstillere på programmet for ODINCON i år, så for publikum betyder ESL-jubilæet bare en endnu mere intens oplevelse henover weekenden, forklarer han

Flere besøgende til robot-Odense

Hos Odense Kommune, der er hovedsponsor på ODINCON, er placeringen af jubilæet for Pro League en velkommen fjer i hatten.

– ODINCON har udviklet sig til et trækplaster for gaming- og techinteresserede fra hele Europa og resten af verden. Messen er vigtig for os, da den er med til at understrege byens rolle som et kraftcentrum for tech- og robotindustrien. Selve gaming-delen af ODINCON markerer også, at Odense er en vigtig spiller på markedet – vi ser meget frem til at gentage succesen fra sidste år, siger Peter Rahbæk Juel, borgmester i Odense Kommune.

Folkene bag ESL sætter barren for 2019 endnu højere end sidste år:

– Vi er ekstremt stolte af den udvikling, Pro League har gennemgået, og glæder os til at belønne de danske fans for deres dedikation og engagement, fortæller Ulrich Schulze, Senior Vice President of Product ved ESL og fortsætter:

– Efter de to helt udsolgte succeshistorier i 2017 og 2018 arbejder vi lige nu på at gøre Season 10 Finals endnu større og bedre.

Præmiesummen til dette års Pro League CS:GO er på samlet fem millioner danske kroner, så der er meget mere end æren at kæmpe for, når verdens seks bedste Counter-Strike-hold går på scenen i Odense til december.

Fakta
  • Afviklet i Odense (Jyske Bank Arena) i 2017 og 2018
  • 16 af de bedste CS:GO-hold i verden
  • 6 hold går videre til finalen
  • Præmiesum på i alt 5 millioner kroner
  • Begge events i Odense udsolgt efter kort tid
  • Billetsalget til Pro League starter tirsdag den 25. juni

ODINCON 2019 løber af stablen på Odense Congress Center i uge 49, med de primære aktiviteter i weekenden den 6.-8. december, hvor ESL ligeledes afvikler Pro League CS:GO i Jyske Bank Arena i samme bygning.

Billetsalget til ODINCON sker fra www.odincon.eu, hvor publikum ligeledes kan læse nyt om udstillere og aktiviteter, efterhånden som disse offentliggøres. Billetsalget til ODINCON 2019 åbner 1. september.

94 Shares