‘valde’ bliver ny IGL for North – ‘JUGi’ ind i stedet for ‘cadiaN’

Artiklen starter under annoncen
2. maj blev ‘valde’ forfremmet til In Game Leader, og ‘JUGi’ overtager AWP’en, mens ‘cadiaN’ forlader FC København og Nordisk Films esportsorganisation, North.

Inden ESL Pro Leagues anden runde og kvalifikationen til ESL One i Køln, har den danske esportorganisation North valgt at lave ændringer på deres CS:GO-hold.

– Vi har kigget indad for at kunne gentænke vores tilgang til spillet. ‘valde’ har været eminent til at hjælpe med at træffe beslutninger under kampe, og han er en naturlig leder, fortæller Norths coach, Torbjørn ‘mithR’ Nyborg, i en pressemeddelelse.

Da Casper ‘cadiaN’ Møller forlader organisationen, går Valdemar ‘valde’ Bjørn Vangså altså direkte ind og overtager hans IGL-rolle.

– Jeg føler, at tiden er inde til, at jeg tager ekstra ansvar på holdet. At blive IGL og hold kaptajn er ikke en beslutning, du tager natten over.

– Det er noget jeg har tænkt over mange mange gange i løbet af min karriere og jeg vidste med mig selv at den dag hvor jeg tog skiftet ville komme på et tidspunkt. Jeg havde dog ikke set den komme så hurtigt, siger ‘valde’.

Han tør ikke love mirakelresultater fra den ene dag til den anden og forventer også, at der kommer bump på vejen. Dog er der optimisme at spore i hans svar i pressemeddelsen.

– Men hvad jeg kan love jer er en, der er villig til at ofre sig for at få holdet til tops. Jeg tror virkelig på, at min vision og lederskab vil tage os der, fortsætter Valdemar Vangså.

‘JUGi’ købt fri fra OpTic Gaming

Jacob ‘JUGi’ Rask Hansen kommer ind på holdet som ny AWP’er, så han er klar til forberedelse til ESL One Cologne Closed Qualifier, ESL Pro League og Dreamhack Masters Dallas.

– ‘JUGi’ er et stort talent, og jeg er overbevist om, at han vil opnå store ting inden for vores rækker, fortæller Torbjørn ‘mithR’ Nyborg, der har arbejdet sammen med ‘JUGi’ under deres tid i Tricked Esport.

– Jeg ved, hvad han er i stand til, og jeg er sikker på, at han vil stråle under den nye taktiske struktur, som vi har skabt, fortsætter  ‘mithR’ .

Valdemar Vangså og Jacob Hansen har spillet på hold sammen før, nemlig for den anden danske organisation Heroic. Det gjorde de dog kun i en kort periode i 2017.

‘cadiaN’ mod nye udfordringer

I samme ombæring som ‘JUGi’ tilføjes til North, så forlader Casper ‘cadiaN’ Møller holdet.

– Selvom vi kæmpede hårdt, nåede vi ikke de mål vi havde sat. Jeg vil kigge tilbage på min tid hos North med en masse minder, nogle gode andre dårlige, men det har altsammen været en del af rejsen, og som jeg ser frem til fortsætter et andet sted, siger Casper ‘cadiaN’ Møller.

På Twitter har han uddybet sine tanker lidt mere og takker både North, sine holdkammerater og fansene for deres støtte.

51 Shares