Giganternes kamp: MSI-vinderne mod Worlds-finalisterne

Artiklen starter under annoncen
Match of the week bød på giganterne i G2 og Fnatic. Dette var også deres første kamp siden deres sidste spil, som var et af de bedste spil i Leagues historie.

Tiden var kommet! De to største hold i Europa skulle slå hovederne sammen for første gang, siden G2 vandt MSI.

Fnatic har i de forgangne uger bevist, at de er i den form, vi så dem i under Worlds sidste år, og med en tredjeplads sidste split, er det dem i sinde at vise resten af Europa, at de ikke har tænkt sig at give titlen som de det bedste europæiske hold til G2.

Med begge hold 4-0 var der store forventninger til at samtlige spillere ville gøre alt for at vinde, og derfor håbede alle på en kamp med stor underholdningsværdi.

Hvem får Pyke?

Fra sidste uges LEC var der kæmpe hype omkring specielt Pyke, ‘The Ripper’s Revenge’ og hvem, der er den bedste Pyke-spiller i Europa. Og specielt i netop denne kamp var G2, som alle bortset fra ‘Jankos’ har spillet ham, og Fnatics ‘Hylissang’, som de fleste af casterne mener er nummer et.

Pyke gik igennem ban-fasen uden at blive ramt, hvilket gave G2 mulighed for at first pick det, men de valgte at tage Yuumi i stedet. Yuumi ses normalt taget på rød side, og Fnatic valgte derefter at tage Karma, Pyke som botlane.

Som det ser ud lige nu, så ses Karma, som et af de stærkeste picks efter hendes buffs på hendes slow og shield, og hun ligger i Challenger Tier ifølge LoLalytics i alle lanes, hun spilles i.

38 kills i et 27 minutters spil

Vi skulle ikke længere ind end omkring to min, før vi fik first blood. G2 havde valgt at laneswappe Martin ‘Wunder’ Hansen og Rasmus ‘Caps’ Winther med hinanden, og derfor stod ‘Caps’ overfor sin tidligere teammate i Gabriël ‘Bwipo’ Rau.

‘Caps’ på Akali besluttede sig for at forsøge en trade med ‘Bwipo’s Renekton i samme øjeblik, som han dingede lvl 2, som gør at ‘Caps’ må se sig selv i grå skærm, da ‘Bwipo’ betaler ham tilbage med en tur i fountain – og derved trækker ‘Bwipo’ first blood mod sin gamle holdkammerat.

Mindre end et minut senere betalte ‘Caps’ ‘Bwipo’ tilbage med et solo kill på ham, men mesitede livet, da danske Mads ‘Broxah’ Brock-Pedersen på Gragas, dræbte ham under hans eget tårn.

Den helt store skurk dette spil var netop ‘Broxah’, som turnede hver gang, han lavede om til et kill.

Et glimt af håb kom til G2, da de 24 minutter inde i spillet havde en god fight hvor det lykkes dem at dræbe alle Fnatic spillere undtagen deres midlaner ‘Nemesis’, som var på Twisted Fate. To minutter senere forsøgte ‘Hylissang’ at komme ind og backdoor G2’s nexus, som gjorde, at han trak opmærksomheden fra både ‘Caps’ og ‘Wunder’. Derfor kunne ‘Nemesis’ ult sig ind bag alle G2-spillerne, og med sit Attack Speed build kunne han nå at få nexus så langt ned, at ‘Broxah’ og ‘Bwipo’ kunne sikre sejren og give G2 deres første loss siden MSI.

Hurtigt recap inden Rift Rivals

Det lykkedes for Team Vitality at sikre deres første sejre efter at have været gået 0-4 de førsteuger. Fnatic skulle spille mod Excel, som stadig mangler en sejr.

Overraskende var Excel ved at tage sejren, men Fnatic kæmpede sig tilbage og sikrede sig at være det eneste ubesejrede hold i LEC. De tog dermed førstepladsen med 6-0. Der lykkedes for G2 at komme over deres loss, og tog sig et hurtigt win over Rogue. Origen slog Schalke 04 med en backdoor fra deres midlaner ‘Nukeduck’, men måtte se sig slået af Splyce, og Origen tager dermed til Rift Rivals med scoren 3-3.

Rift Rivals bliver spillet i Los Angeles mellem den 27. og 30. juni med første kamp omkring 21.30 torsdag dansk tid.

Her åbnes det hele med G2 Esports mod Cloud9. Derfor kommer vi først til at se de andre LEC hold igen, fra den 5. juli.

79 Shares