Seks hold deler førstepladsen i LCS

Artiklen starter under annoncen
I LCS havde de fire tophold muligheden for at udbygge forspringet, men den forpassede de alle.

Det overraskende tophold OpTic Gaming gik i stå under tredje uge af LCS i Nordamerika, og hverken Cloud 9, Golden Guardians eller Counter Logic Gaming formåede at udnytte det tabte momentum til at lægge sig alene i front af Summer Split 2019.

Efter de første to uger som ubesejret var det helt store spørgsmål, om OpTic Gaming kunne tage giganterne i Cloud 9 og Team Liquid ned.

Derudover kunne vi se frem til en god klassiker i TSM mod Cloud 9 søndag aften.

OpTics hype fik en brat afslutning

At OptTc var 4-0 så mange som en overraskelse, og efter to uger med overkommelige modstandere ville deres styrke rigtig blive testet i denne uge. Hvis de kunne besejre begge ville de uden tvivl være favoritter til play off, så for OpTic var der meget på spil.

Lørdag bød på Cloud 9 som modstander, og OpTics sikrede de sig en meget overbevisende føring i botlanen. Her kunne Cloud9’s bot bare se til, mens de blev poket ud af lanen, og et forspring på 30 CS gjorde det svært for ‘Sneaky’s Ezreal at komme ind i spillet.

Det var dog en anden sang i de andre lanes. OpTics toplaner tabte 1v1, og i midten kunne OpTic med Ryze heller ikke gøre meget. OpTic havde en god fight i midten, som de ikke brugte til meget, og ligeså langsomt kunne ‘Nisqy’ på Yasuo og ‘Licorice’ på Akali føre deres hold til sejr og dermed give OpTic deres første nederlag i dette spilt.

Sidste kamp lørdag foregik mellem Golden Guardians og 100 Thieves. Denne kamp gik som regnet med til Golden Guardian, og derved kunne de ligge sig i toppen lørdag sammen med OpTic og Cloud 9.

Alle tre hold i toppen tabte søndag

Efter OpTics nederlag lørdag havde de muligheden for at rejse sig op søndag med Team Liquid. Dette skulle vise sig at være en lige kamp indtil omkring 30 min inde.

Her forsøger OpTic at rushe Baron ned, men et smite-steal fra ‘Xmithie’ sikrede Team Liquid en Baron, og selvom de mistede tre spillere, lykkedes det Liquid at holde Baron på deres to carries, som de bruger til at bygge sig et lead.

Seks minutter senere facecheckede OpTics toplaner ‘Dhokla’ en busk, som resulterede i en dårlig fight, og dermed gik OpTic 0-2.

Det betyder samtidig, at Team Liquid kunne hive deres første 2-0 sejr hjem dette split.

Quadra kill til ‘Zven’

I Cloud 9 mod TSM sikrede danske Jesper ‘Zven’ Svenningsen sig et quadra kill i den sidste teamfight, og han kunne derved sætte en stopper for, at Cloud 9 kunne ligge sig alene i front.

Søndagens sidste spil gav så mulighed for, at Golden Guardians kunne lægge sig øverst i toppen alene, hvis de kunne overkomme at tage CLG ned.

Spillet lignede en sikker sejr til Golden Guardian, der havde en en 4000 gold lead og en af CLG’s inhibitors taget ned på 21 minutter. MenGolden Guardian blev for længe omkring CLG’s inhibitor, og de mistede to spillere, hvilket resulterede i en Baron til CLG.

10 min senere blev Golden Guardians jungler fanget af en god binding fra CLGs ‘Biofrost’, og en dårlig TP fra Golden Guardians ‘Hauntzer’ gjorde, at CLG kunne løbe den ned af midten og tage sejren.

Det betyder at hele seks ud af 10 hold nu ligger samlet i toppen med en score på 4-2. 

68 Shares