C9, Golden Guardian og Optic Gaming i front af LCS

Artiklen starter under annoncen
Efter uge 1 er den helt store overraskelse, at Optic og Golden Guardian har lagt sig i toppen sammen med Cloud 9.

Uge 1 af LCS har i den grad gået en hel anden retning, end mange havde forventet. Golden Guardians har for første gang, siden organisationen blev stiftet, gået ubesejret gennem uge 1 og har vist virkelig godt og solidt spil, mens Cloud 9’s to sololaners prøver at bevise, at de er med i toppen, når man snakker bedste spiller på sin gældende position.

Den største overraskelse lå i at Echo Fox tog sejren mod MSI finalisterne Team Liquid selv efter Liquid have aflivet TSM i deres første spil af summer split.

Leagues nyeste champion indtog den professionelle scene

Der har været snak omkring Yuumi, og om hvorvidt hun ville ses i pro spil – især efter hun kom ud med den dårligste win-rate nogensinde for en ny champion, men CLG viste, hvad hun kunne, da hun gik igennem første ban phase og blev taget med det samme.

Hendes vanvittige poke og muligheden for at tage de første tower skud gør hende god at dive med samt hun har en rigtig stærk CC ulti.

Vi fik også lov til at gense Twisted Fate, som ellers ikke rigtig er blevet set på top scenen i lang tid. Dette skete da Optic besejrede Clutch Gaming, i et spil der gik frem og tilbage til begge hold.

Vores allerførste spil i ligaen bød på en champ, som hellere ikke er set længe, nemlig Vi som blev valgt af Flyquest, som dog kunne kun kigge på, mens C9 løb med sejren.

Anivia kid er tilbage

Når man tænker Anivia, kan man ikke komme uden om at tænke på danske Henrik ‘Froggen’ Hansen. I næsten 10 år har han spillet den champion, uanset om hun har været meta eller ej.

Sent søndag aften fik vi så lov til at stifte bekendtskab med hende igen, da Golden Guardians valgte netop hende til ‘Froggen’ der viste sin erfaring på hende i et spil hvor vi kun så et kill i de første 25 min. Det var styret hele vejen af Guardians der efter 30 minutter klemte livet af Flyquest.

Ud fra et dansk synspunkt har det ikke været en dårlig uge, da vi har to danskere i toppen i Cloud9’s jungler, Dennis ‘Svenskeren’ Johnsen, og den føromtalte Froggen.

85 Shares