Hillerød Esport vs. Bucks Vipers, League i verdensklasse

Artiklen starter under annoncen
Sidste uges LCD kampe mellem Hillerød Esport vs. Bucks Vipers er den mest underholdene Bo3 series der længe er set.

Hvis du elsker at følge med i League of Legends’ esportsscene og ikke følger med i vores helt egne danske ligaer, så er det på tide at begynde. Sidste weekends kamp mellem Hillerød Esport og Bucks Vipers, er noget af det mest underholdene League undertegnede har set længe.

Der er ikke noget at sige til, at der er så mange store danske stjerner at være stolte af i de store internationale ligaer, når man ser en bedst-af-tre series som denne.

Vi fik alle tre kampe, og de havde det hele. Backdoor, episke comebacks, mere end ét kill per minut og var til tider det rene clown fiesta. På den gode måde, den rigtige måde!

Første kamp

I første kamp så vi Bucks Vipers tage en tidlig føring  med smarte macro-play og gode ganks. De havde dog problemer med at bruge deres forspring til noget og Hillerød Esport havde bestemt ikke tænkt sig at rulle om på ryggen og lade sig trumle. Efter 20 minutter stod kampen relativt lige, guld og kill mæssigt.

Men Bucks Vipers havde fem tårne til ét og havde fuld kontrol over mappet. Da Vipers forsøgte at tage bottom inner tower reagerede Hillerød med et vanvittigt comeback play.

Playet forlængede kampen lidt, men var ikke nok til at stoppe Vipers, og ‘LaggerN’ series MVP formåede at finde Hillerøds ‘Shymm’ på Pyke, mens han tog baron, og Vipers lukkede kampen kort efter.

Anden kamp

I andet game lykkedes det igen Vipers at komme godt fra start. Med ‘LaggerN’ på Vayne, sørgede Vipers for at give deres ADC så mange ressourcer som muligt. Allerede efter 10 minutter havde han 3 kills på Vayne og outplayede ‘Tauber’ og ‘Villadsen’ i bot.

På dette tidspunkt så det ud som om ‘LaggerN’ havde taget de store carry-bukser på og var klar til at 1v5. ‘Holminator’ spillede også fantastisk og ramte alle de vigtige nami bubbles og ults der skulle rammes.

Fordi Vayne var så stærk, udviklede spillet sig til en “Kill the carry”-kamp og gentagne gange lykkedes det Hillerød Esport at fange ‘LaggerN’. Hillerød havde nogle gode teamfights, især efter ‘Villadsens’ Ezrael kom lidt mere ind i late game,

Herefter blev ‘LaggerN’ fanget gentagne gange.

Efter flere hæsblæsende teamfights, hvor Hillerød vandt de fleste, lykkedes det dem også at komme helt ind til Vipers’ Nexus. Men, de blev stoppet lige på målstregen.

Denne nailbiter af en kamp sluttede med et TP backdoor af ‘Shymm’ der vandt kampens baserace.

Tredje kamp

Tredje og sidste kamp var igen en actionfyldt affære- efter 20 minutter stod den allerede 12-13 i kills. Vipers førte med 4k guld og 3 drager.

Det var til tider den rene clown fiesta, og i kaosset kunne man se at Hillerød havde mere kontrol og styr på tingene. men når det kom til picks og macroplay så var Vipers klart de bedste.

Det endte også med at Vipers vandt på deres macro, fandt nogle picks med ‘Mikmer’s Zoe og ‘Holminator’s thresh hooks.

‘Novochrono’, Vipers toplaner på Ryze krævede en reaktion fra Hillerød. Ryze ofrede sig for en free baron og kort efter kunne Vipers lukke kampen.

LCD, værd at følge med i

Det kan klart anbefales at følge med i vores hjemmeliga. Danmark har så mange talenter at byde på, og LeaguesGG der står bag Leagues Championship Denmark har opsat en spændende infrastruktur til at dyrke talenter.

Hvis du er lidt træt af helt klinisk, perfekt og til tider, i undertegnedes mening, kedelige League of Legends, så er LCD lige noget for dig.

Du kan se Hydras Esport mod TrainE esport søndag klokken 16:00, og Hillerød Esport mod Wicked Gaming starter klokken 19.

Det hele foregår inde på LeaguesGG’s twitch-kanal.

 

69 Shares