Crucible of Storms: Pieces overrasker alle og tager World First Uu’nat.

Artiklen starter under annoncen
Efter halvanden uges mythic raiding er det endelig lykkedes at slå Servant of N’Zoth ihjel.

Så lykkedes det endelig. Halvanden uge skulle der gå, før en ny guild kunne indtræde i Hall of Fame.

Crucible of Storms var forventet til at blive en raid på niveau med Uldir og Battle of Daz’zarlor i sværhedsgrad. Der var derfor ikke de store forventninger til raidet i sig selv. Derfor var det en stor overraskelse, at der skulle gå halvanden uge, før det lykkedes at få bugt med Queen Azsharas tidligere følger, som i led af hendes aftale med N’Zoth indgik i hans hær.

Methods healer Josh siger under et talkshow, som laves hver aften under hele raidet, at i hans øjne er dette den bedste raid, han har været med til, og sværhedsgraden er over al forventning.

USA mod EU

Der var lagt op til, at det skulle være et ræs mellem Limit fra USA og Method fra Europa, da disse to guilds overskyggede alle andre under de seneste to raids, der er ankommet i Battle for Azeroth.

Limit havde for første gang valgt at gå i Methods fodspor og streame deres fremskridt, så der var masser af hype omkring eventet, og vi kunne i alle detaljer følge med i, hvad der ville ske i Crucible of Storms.

Med henblik på hvordan de sidste to raids sværhedsgrad var lavere end normalt, var det til EU’s bekymring, at de først fik mulighed for at tage derind onsdag, da USA får åbnet op for raidet dagen før og dermed har en dags forspring til at lærer de to bosser og kende samt have mulighed for at besejre dem, før EU overhovedet havde taget et skridt i raidet.

Pieces i front

Efter en tirsdag, hvor det lykkedes The Restless Cabal at holde USA væk fra Uu’nat, var det EU’s tur til at give sig i kast med de to minions fra N’Zoth. Alle forventede, at Method ville lægge dem ned først.

Derfor var det en kæmpe overraskelse, da det efter en 11 timer kom frem at guilden Pieces havde fået bugt med de to ellers udholdende bosser. Pieces havde hidtil gået under radaren, selvom de har været i top 10 siden slut Legion.

Modsat Limit og Method holdt Pieces deres kort tæt ind til kroppen og har kun givet information ud, når de har snakket med de andre top guilds.

Uu’nat kæmper tilbage med alt, N’zoth kan bringe.

Mens Pieces løb hurtigt over Cabal, var vi andre nød til at vente med at se fighten, til det lykkedes Limit, Vodkaz og Method at nedlægge dem. Ræset om hvem, der hurtigst kunne bringe Uu’nat i knæ, var igang, og han ville ikke give op uden kamp.

Limit var nødt til at springe fra, da de ikke havde regnet med at den ville være mere end en to dags raid, og de havde folk som var nødt til at komme tilbage til deres jobs, så der var derfor igen lagt op til en kamp mellem Method og Pieces.

Det viste sig dog hurtigt slet ikke at holde.

Blizzard trådte til med hjælp

Uu’nat viste nemlig, at han kunne bide fra sig. Der gik derfor hellere ikke lang tid, før Blizzard kom med hotfix for at hjælpe dem, der vovede at give sig i kast med ham.

Den beslutning var mange raiders fra de forskellige topguilds var meget utilfredse med, da de mente, at de for første gang siden Legion havde en rigtig udfording.

Ikke på Kil’jaden-måden ved at være bugget og ikke til at dræbe, men at han havde en sværhedsgrad, hvor du var nødt til at spille 110 procent for at kunne være med på ham og have en chance for at nedlægge ham.

Fra et udestående perspektiv var det en boss, som tydeligt var tunet til de bedste af de bedste, da det ikke var mulighed for at skaffe bedre gear for at mindske sværhedsgraden ved hjælp af mythic plus eller spilt runs, som blev lavet meget under Uldir og BoD.

Uu’nat udholder mere end 700 forsøg

Fredag eftermiddag dansk tid lykkedes det til sidst for Pieces at nedkæmpe Uu’nat med 731 wipes, hvilket gør ham til den boss der har overlevet længst tid siden man er begyndt at tælle wipes over dage, bossen holder sig i live.

Til sammenligning tog det method 654 forsøg at få Kil’jaden ned, som flere gang blev dømt for umulig at dræbe og var den hidtid længst pullede boss med fokus på at få worlds first.

Det har ikke været tilfældet med Uu’nat. Det har bare været en virkelig svær boss som har underholdt de bedste spillere i wow.

Blandt andre ‘Josh’ og ‘Cayna’ fra Method og ‘THDlock’ fra Limit mener, at det er den bedst designet boss i nyere tid og håber på flere som ham.

Ny guild i Hall of Fame

Med Pieces’ nedlæggelse af Uu’nat først er de dermed den 14. unikke guild, som har dræbt en endboss som de første. Sidste gang, det skete, var i starten af Legion, hvor Exorsus lykkedes at dræbe Xavius som den første guild.

Med Pieces som den nye konge af PvE-raiding i World of Warcraft kan den nye raid i 8.2 Azshara’s Eternal Palace kan blive super spændende med fem guilds, der vil kæmpe for at nedlægge Queen Azshara som den første.

86 Shares