Fra bænkevarmer til sejrherre: Whaazz sejrer i WoW Arena Spring Cup

Artiklen starter under annoncen
Årets første AWC World Of Warcraft Arena-turnering er overstået og det med Oscar ‘Whaazz’ Wulff i central rolle til sidst.

I den første World of Warcraft Arena forårs-kvalifikationsturnering – og årets første turnering med Arena World Championship (AWC)-point på spil – tog Method Black og danske Oscar ‘Whaazz’ Wulff sejren i finalen.

Med deres tredjeplads til sidste års Arena World Championship, der bliver afholdt under BlizzCon, var Method Black og Oscar ‘Whaazz’ Wulff på forhånd favoritter til at gå langt i årets første europæiske arenaturnering.

De havde dog ikke en fejlfri vej igennem turneringen og endte i lower-bracket efter et 3-1 nederlag til “Choccy Milk Men”.

Men alligevel lykkedes det holdet at gå hele vejen.

Vi fik dog ikke ‘Whaazz’ at se i de første tre maps i lower-semifinalen mod “Team” (ja, det hedder de), og det var der heller ikke behov for.

‘Raiku’, ‘Chas’ og ‘Swapxy’ tog de første tre maps med en tæt på fejlfri præsentation og ‘Whaazz’ måtte blive på udskiftningsbænken. Da semifinalen spilles bedst af fem var Method Black hurtigt videre til lower-finalen.

I upper-finalen tog “Choccy Milk Men” en sikker 3-0 sejr over Babas Boys. Method Black skulle derfor op i mod Babas Boys i lower-finalen om at møde “Choccy Milk Men” i Grand Final om 120 AWC point og 5.000 dollars.

Method Whaazz bænkevarmeren

Babas Boys kom foran 1-0, men det fik et stadig ‘Whaazz’-frit Method Black vendt. De kom foran 2-1, før Babas Boys fik udlignet igen til 2-2.
‘Whaazz’ selv havde tid mellem kampene til at tage bænkevarmer-titlen på sig.

På femte og afgørende map, skiftede Method Black dog taktik, og ‘Whaazz’ skulle i aktion med sin Assassin Rogue. Så efter at have siddet over i syv maps i streg på sidstedagen af turneringen, fik vi lov at se danskeren i aktion på det mindste map, Hook Point.

I et tæt afgørende map lykkedes det også for ‘Whaazz’ og Method Black at lave det afgørende kill.

Derefter var det tid til Grand Final, hvor Method Black skulle revanchere deres nederlag mod “Choccy Milk Men”. Her fik ‘Whaazz’ lov til at fortsætte, og det skulle vise sig at være det rigtige valg, da Method Black tog fire sejre i træk i en bedst af 7 finale.

Dermed fik de 5.000 dollars og 120 AWC point som tæller med i kvalifikation til forårsturneringsfinalerne, hvor europa og nordamerika kæmper om 100.000 dollars.

Hvis du selv sidder med et godt arenahold kan du tilmelde jer til den næste forårsturnering her.

68 Shares