Dansk success i WoW: Oscar ‘Whaazz’ Wulff vinder Summer Finals!

Artiklen starter under annoncen
Det blev både intensivt, tæt og dramatisk, da Method Black sent søndag aften vandt 2018 Summer Finals i World of Warcraft med en finalesejr over XRB to the moon.

Vi skulle gøre brug af alle syv runder i finalen, før Oscar ‘Whaazz’ Wulff og resten af Method Black kunne kalde sig vindere af 2018 Summer Finals i World of Warcraft.

Turneringen blev spillet i esportsbyen Katowice i Polen, og de europæiske hold lagde særdeles stærkt ud.

Alle fire indledende kampe blev vundet af europæerne, og dermed blev de nordamerikanske hold sendt ned i Loser’s Bracket.

Finalen i Winner’s Bracket var i øvrigt første gang Method Black stod overfor deres modstandere i Grand Final, XRB to the moon. Her blev det til en meget sikker 3-0 sejr, og det sendte XRB to the moon ned i Loser’s, hvor de smed det sidste nordamerikanske hold, Super Frogs, ud af turneringen. Og så var det tilbage til en tur mere mod Method Black.

Method Black bagud i finalen

Og det blev en markant mere interessant kamp, end opgøret inden.

XRB to the moon vandt de to første, Method Black tog de to næste, inden holdene tog en hver.

Allersidste runde blev spillet på Dalaran Sewers, og her var Whaazz lige ved at oversatse, inden Method Black fik vendt momentum og lukket kampen til deres fordel.

Sammen med sejren og de 50.000 dollars, som førstepladsen giver, sikrer Method Black sig også en billet til BlizzCon, der afvikles i Anaheim til november.

8 Shares