Copenhagen Flames’ Overwatch-hold må vinke farvel til Contenders slutspil

Artiklen starter under annoncen
Selvom Copenhagen Flames nu skal i Contenders Trials vil de stadig investere flere ressourcer i Overwatch med en målsætning om at være med i toppen af Contenders.

Mandag blev det definitivt afgjort, at Copenhagen Flames ikke kan komme videre fra deres pulje i Contenders Season 2 Europe efter fire nederlag ud af fire mulige.

Flames havde ikke vundet et eneste map inden kamp fire mod One.PoinT, som de derimod blev en helt igennem neglebidende 2-3 kamp til One.PoinT’s farvør.

“Spillerne var knust”

SlashEsport har været i kontakt med Copenhagen Flames’ sportsdirektør Daniel Vorborg, der kunne fortælle at nederlaget mod One.PoinT, var svær at sluge for spillerne:

– De fleste af spillerne var knust lige efter kampen mod One.PoinT, da det var en af de tætteste kampe jeg nogensinde har set i Overwatch.

Daniel Vorborg og organisationen bag tager samtidig det fulde ansvar for de manglende resultater i contenders

– Fra managements side er vi selvfølgelig ikke tilfredse med at vi skal ned i trials, men det er udelukkende vores egen skyld. Vi er fuldt ud tilfreds med spillernes indsats, da de var sat i en meget svær situation.

Og henviser til “organisatoriske ændringer” forud for contenders, Læs mere på linket her: (copenhagenflames.dk).

Endnu større investering

På trods af nedrykningen til trials er målsætningen status quo:

– Selvom det var hjerteskærende at ryge ned til trials, så ændrer det slet ikke på vores overordnede målsætning. Vi vil stadig Overwatch, og vi vil stadig være en del af Contenders-toppen.

Og investeringerne bliver endnu kun større:

– Vi kommer til at investere flere ressourcer end nogensinde før for at lave det bedste setup udenfor OWL i Europa.

Hjemmebane på Triheart Café i Sydhavnen

Copenhagen Flames er i øjeblikket i gang med at skabe en fysisk hjemmebane på sydhavnens Triheart Café hvor fans og interesserede kan komme og se deres streams med hinanden.

– Vi vil gerne skabe noget fysisk forankring, og en måde for os at connecte med vores fans på, samtidig med at fansne også kan møde hinanden og deles i deres passion omkring esport og Flames.

Et spænderne tiltag til Copenhagen Flames’ ambition om at blive Danmarks foretrukne esportsklub.

10 Shares