Anmeldelse: SteelSeries Arctis Pro + GameDAC

Opsummering

Godt:

  • Fremragende lyd
  • Nem ibrugtagning
  • Virkelig behagelige
  • Mange indstillinger

Skidt:

  • Dyrt.

Konklusion:

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC er simpelthed den bedste samlede headset-løsning til gaming, du kan købe lige nu.

Karakter:5 stjerner

Læs hele anmeldelsen herunder.

Artiklen starter under annoncen

SteelSeries er efterhånden et af de helt store mærker indenfor gaming-udstyr. Firmaet laver både fremragende mus, tastaturer og, selvfølgelig, headsets, hvor ikke mindst Siberia-serien er en sand klassiker. I dag har SteelSeries en ny topmodel, Arctis Pro, som vi har set nærmere på.

Den udgave af Arctis Pro, vi har testet, er med den smarte GameDAC, der skal forbedre lyden og samtidig gøre det nemmere at kontrollere de forskellige indstillinger, du kan justere for headsettet. Prisen er lidt højere end på versionen uden GamingDAC, men lad os se, om det er pengene værd.

Lækker kvalitet
Min første tanke, da jeg pakker Arctis Pro ud er, at det ser ret lille, og aldrig kommer til at passe på mit hoved, men det viser sig hurtigt, at jeg blot er blevet snydt af Arctis Pros strømlinede design: Store, stive hovedbøjler er erstattet af en simpel letvægtsbøjle med et elastisk bånd, der justeres ved hjælp af velcro.

Arctis Pro
Ørepuderne på Arctis Pro er særdeles behagelige

Arctis Pro har en matsort finish, der føles behagelig at røre ved, og heldigvis ikke er specielt modtagelig fo fingeraftryk, som man nogle gange ser. Ørepuderne er betrukket med behageligt stof, der dækker over bløde skumgummipuder. Ørepuderne kan forresten nemt tages af og vaskes eller udskiftes.

Mikrofonen er af typen, der kan skubbes ind i ørekoppen, så du kun kan se den yderste spids, når du ikke vil bruge den. Når den er trukket ud, er den af den tynde bøjelige slags, der kan virke lidt skrøbelig, men er nem at justere. På mikrofonen er der også en lille lampe, så du kan se, om mikrofonen er tændt eller ej. Desuden er der på selve ørekoppen knapper til at styre lydstyrke og til at mute mikrofonen.

Den medfølgende GameDAC føles solidt bygget og har en god vægt. Meget af DAC’en er dækket af samme matsorte finish som headsettet, men oversiden, eller fronten, om man vil, er dækket af plastik, så man kan se skærmen. På oversiden finder du også den store drejeknap, som du skal bruge til at justere Arctis Pros indstillinger senere.

Masser af indstillinger
Arctis Pro er ganske nemt at tage i brug: Du forbindeer headsettet til GameDAC og GameDAC til din computer, og så fungerer det sådan set. Herefter kan du justere diverse lydindstillinger ved hjælp af GameDAC.

Arctis Pro
GameDAC’en er din egen lille kommando-central

GameDAC er også ret enkel at bruge: Du bruger den store drejeknap til at justere lydstyrke og game/mic-mix som standard – du skifter imellem de to ved at trykke drejeknappen. Vil du justere flere detaljer, skal du gå ind i undermenuerne, ved at trykke og holde drejeknappen nede. Herefter kan du scrolle igennem de forskellige menuer ved hjælp af drejeknappen. Når du vil tilbage til lydstyrke, trykker du på den lille knap ved siden af drejeknappen. Super nemt.

I undermenuerne kan du indstille equalizeren, vælge imellem Hi-Res lyd eller almindelig opløsning eller indstille dit stream-mix. Vil du have adgang til endnu flere indstillinger til  Arctis Pro, kan du downloade SteelSeries’ program “Engine 3”, hvor du blandt andet også kan vælge præcist, hvilket lys, du vil have på dine hovedtelefoner, og få mikrofon-lyset til at reagere på forskellige ting.

Lyd og komfort for alle pengene
Lyden i Arctis Pro er simpelthen den bedste, jeg har oplevet i et gaming headset. I spil er lyden helt klar, og du kan nemt udpege præcist hvor dine venner eller fjender befinder sig. Som hovedtelefoner til musik er Arctis Pro også fornuftige, men mangler noget detalje i den lave ende af frekvensområdet.

Arctis Pro
Selv efter mange timers gaming, er Arctis Pro stadig behageligt at have på

Jeg var særligt imponeret over, hvordan Arctis Pro føltes at have på i længere tid – headsettet er simpelthen så let, at du helt glemmer, det er der – selv ved flere timers gaming. De stofbetrukne ørepuder gør også, at dine ører ikke bliver så varme som de ofte kan blive med kunstlæder-puder.

En helt anden ting, som jeg slet ikke har været inde på i den her anmeldelse, er, at Arctis Pro og GameDAC også kan tilsluttes din PlayStation, så du også kan bruge alle de indstillinger, du kan finde i GameDAC, når du spiller God Of War. Det bliver vildt. Der medfølger også et stik, så du kan tilslutte hovedtelefonerne direkte til din smartphone.

Hvis jeg skal sammenfatte min oplevelse af SteelSeries Arctis Pro + GameDAC, så må jeg sige, at det har været en fornøjelse. Selvom Arctis Pro er et af de dyrere headset på markedet, så er det hver en krone værd. Jeg vil gå så vidt som til at sige, at Arctis Pro + GameDAC er den bedste samlede headset-løsning til gaming, du kan købe lige nu.

0 Shares