SteelSeries vinder to internationale designpriser

Artiklen starter under annoncen
I forrige uge vandt danske SteelSeries to priser ved IF Design award show, som blev afholdt i Munchen, Tyskland

Nu er det ikke kun vores danske Arne Jacobsen møbler, George Jensen smykker eller elektronik fra Bang & Olufsen, der høster stor international hæder.

Nu er den danske producent af headset, keyboard, mus og andet tilbehør til Gaming, SteelSeries, også kommet på kortet med hele to priser ved IF Design award show.

Nedenstående er en pressemeddelse fra SteelSeries

Den ene pris blev givet til virksomhedens Arctis Pro headset linje (Link), som af juryen bliver beskrevet således: ”The Arctis Pro series includes premium headsets designed for both PC and console gamers. Featuring a more serious design aesthetic that many competing products, with the use of materials like precision cast aluminum and spring steel creating a distinguished, luxury feel.”slashesport dk steelseries vinder to designpriser
Den anden pris hylder den måde virksomheden kommunikerer dets brand på gennem kampagnen “SteelSeries – For Glory” (Link). Her lægger juryen vægt på innovation, funktionalitet, æstetik og ansvarlighed.

IF Design (International Forum design) er blandt verdens mest anerkendte organisationer, som kårer en bred vifte af produkter/virksomheder ud fra et ønske om at øge opmærksomheden på, hvor stor en rolle design spiller i vores hverdag og liv.

Hvad baner vejen for den succes, som danske virksomheder oplever i form af deres design? Mange virksomheder inklusiv SteelSeries får ikke produceret deres varer i Danmark, men ideen og grundtankerne bag designet stammer fra Danmark og kan findes blandt veteranerne som fx Arne Jacobsen – funktionalitet, enkelhed og kvalitet.

Vi designer målrettet produkter der har fokus på funktionalitet, komfort og kvalitet. I ordet funktionalitet ligger der i min optik en ide om at skabe et produkt der er enkelt og tar udgangpunkt i brugernes behov.” siger Rasmus Christian Madsen som er industriel designer hos SteelSeries.

Verden har ændret sig meget siden designere som Arne Jacobsen & Børge Mogensen introducerede hvad der i nutidens verden bliver anset for dansk kulturarv. De fundamentale principper er dog stadig at finde i nutidens produkter, og det er med til at udgøre fundamentet for succesen bag flere af de nyere danske virksomheders måde at indtænke design på. Vi kan i Danmark glæde os over at vi ikke blot høster anerkendelse for vores møbler og smykker – anseelsen breder sig til nye og hurtigt voksende industrier som for Steelseries tilfælde hedder Gaming.

142 Shares