Vertagear laver Brøndby eSport-gamingstol

Artiklen starter under annoncen
Brøndby eSport og gamingstolsproducenten Vertagear indgår et samarbejde, som i førte omgang betyder, at Frederik Fredberg kommer til at sidde bedre.

Brøndby eSport fortæller i dag, at holdet har indgået et samarbejde med Vertagear, der producerer gamingstole til flare store esportshold.

Gennem klubbens samarbejde med Qwatti eSports, der har hjulpet med at udvikle esportsafdelingen i Brøndby, er aftalen med Vertagear kommet i stand.

– Vi er meget glade for at have fået Vertagear som vores nye officielle partner angående gamingstole. Dette samarbejde giver os en unik mulighed for at tilbyde en af de bedste gamingstole på markedet til vores eSport-spiller og vores fans. Vertagear er et vigtigt og anerkendt brand i esportverdenen, og vi ser frem til arbejde sammen med dem, siger Jesper Larsen, koordinator hos Brøndby eSport, i en pressemeddelelse.

James Vo, direktør for eSport hos Vertagear, siger følgende om aftalen.

– Det er første gang, at vi har indgået et samarbejde med en succesfuld og historisk klub som Brøndby IF, og det er vi meget begejstrede for. Det bliver en ære at kunne tilbyde Brøndby IF og deres fans ergonomiske gamingstole af højeste kvalitet med klubbens logo på.

Vertagear er en producent af gamingstole, der arbejder sammen med adskillige esportshold, herunder Team SoloMid, Misfits Gaming og World Best Gaming

Stolen vil komme til salg i Brøndby-shoppen til januar.

 

2 Shares