Brøndby henter Frederik Fredberg

Artiklen starter under annoncen
Brøndby eSport har i dag skrevet kontrakt med Frederik ‘Fredberg’ Fredberg.

Vi kan nu løfte sløret for, hvem Brøndby eSport henter som deres nyeste spiller.

Det bliver nemlig Frederik ‘Fredberg’ Fredberg, der bliver første spiller på kontrakt, efter at klubben i går, mandag, kunne fortællem, at de tre eksisterende spillere stopper. Fredberg har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til 31. august 2018.

I Fredberg får klubben en person, der ud over at have et højt niveau både nationalt og internationalt, bliver set, når han spiller. Han følges af cirka 16.000 på Youtube og 10.000 på Twitch. Og det er også noget af det, som man har lagt mærke til i Brøndby

– Han har en utrolig stærk personlighed. Glad og altid i godt humør. Han tilstedeværelse på både Twitch og Youtube er selvfølgelig også interessant for os, siger esportskoordinator hos Brøndby eSport, Jesper Larsen.

Fin anledning til at blive fan igen

Sammen med faciliteterne, som Brøndby kan stille med, er det især adgangen til turneringer, der har tiltrukket Fredberg.

– Det giver en mulighed for at deltage i nogle eksklusive, udenlandske turneringer, som kun klubber bliver inviteret med til. Så det er selvfølgelig super spændende, siger Frederik Fredborg til Slash Esport.

Fredberg begyndte at følge Brøndby IF, da de ansatte Michael Laudrup som træner i 2002, men har fulgt mindre med de senere år. Men det ændrer sig nok nu.

– Det er sgu da en god mulighed for at blive Brøndby-fan igen, siger han.

Uofficielt VM i denne uge

Frederik Fredborg skal allerede i kamp i den gule trøje i denne uge, når han deltager ved det uoficielle VM.

Turneringen hedder ESWC PGW FIFA18 Challenge, og her får Fredberg følgeskab af en anden dansker, Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha, der også er kvalificeret.

2 Shares