Vejle Boldklub: Derfor er esport interessant

Artiklen starter under annoncen
Vejle Boldklub har netop annonceret, at holdet går ind i esport, og det sker gennem et samarbejde med det vejlensiske hold Tricked Esport.

– Trickeds samarbejde i Campus Vejle er jo genialt tænkt, og jeg er dybt imponeret af Mortens (Jensen, red.) arbejde med holdet.

Sådan siger direktør for Vejle Boldklub, Henrik Tønder, til Slash Esport.

Klubben kunne i dag fortælle, at man investerer i Tricked Esport – en organisation, der blev stiftet i 2012, og som har hold i blandt andet League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive og FIFA.

Væsentligt, at det bliver i Vejle

Det er ikke nogen tilfældighed, at det lige blev Tricked, som VB valgte at indgå et samarbejde med.

– Vi er et hold, der lever af regionen og af Vejle. Så det er en meget væsentlig faktor, at Tricked holder til i Vejle, siger Henrik Tønder.

Samtalen mellem Ticked og Vejle Boldklub har stået på i et stykke tid, og interessen har været der længe. Nu skal kræfterne bruges på at fortsætte den talentudvikling, begge klubber er kendt for.

– Tricked laver et helt eminent godt stykke talentudvikling, og det er også noget, vi har gjort ganske fornuftigt, hvis jeg selv skal sige det, i VB. Og om det er på fodboldbanen eller bag computerskærmen, betyder i den her sammenhæng mindre. Så jeg er sikker på, vi kan få meget ud af synergierne mellem holdene.

Synergier, der naturligvis også gælder sponsorere og investorer.

Betales af lokale investorer

Vejle Boldklub kommer til at eje mindre end 25 procent af det nye selskab, VB E-sport ApS.

Selskabet er stiftet af brødrene Peter og Lars Skou, der gennem R2 Group har investeret en del af den halve million, som selskabets kapital er i dag.

Lars Skou der bliver direktør for firmaet.

 

3 Shares