Team Singularity skriver med Fortnite-talenter

Artiklen starter under annoncen
Danmarks største esportsorganisation Team Singularity har skrevet kontrakt med to Fortnite-spillere.

Fortnite er med nogle vilde investeringer i infrastruktur, events og store pengepræmier på vej ind på esportsscene med hastige skridt. Nu skriver to talenter under med SNG.

Det bliver Nicolai ‘DucHH’ Duch-Pedersen, 17, og Sebastian ‘Trippern’ Sommer Kjær, 14, der i fremtiden skal tørne ud for Team Singularity.

Atle Stehouwer, der er stifter og direktør, har haft mulighed for at se den ene spiller an tæt på, da ‘DucHH’ spillede Dreamhack Summer #18 i Jönköbing sammen med Sebastian ‘Ramses’ Ramsbøl for Singularity, og han ser frem til at være med på deres vej mod toppen af den europæiske scene.

– Jeg ser frem til at arbejde sammen med de to talenter, og jeg håber vi kan opnå noget stort sammen, siger Atle Stehouwer.

Baglandet er klar

En af de vigtigste faktorer har været at snakke med familierne til de to unge spillere.

– Familiens støtte er ekstremt vigtig. Det fjerne en masse tvivl i hovedet på spillerne, og det giver en masse forståelse hjemmefra, at vi har haft en god snak inden, fortæller Atle Stehouwer til Slash Esport.

– Samtidig ved jeg, at der kæmpes for at det her bliver en succes. Både fra mig, organisationen og spillerne.

Bootcamp og fuldt hold

I første omgang skal de to i bootcamp ved Hyrd Esport.

– Planen er, at de skal møde deres to kommende team mates, når vi holder bootcamp ved Hyrd. Ambitionen med at skrive under med en duo er at vi skal have et fuldt hold på et tidspunkt. Men Fortnite-scenen er stadig et stort spørgsmålstegn, så vi har taget de her skridt først, siger Atle Stehouwer.

Du kan følge de to spillere her: @official_duchh og @Trippernn.

57 Shares