Drømmefinale i MSI mellem EU og NA

Artiklen starter under annoncen
MSI er ved at nå til vejs ende, og en af de helt store overraskelser er, at finalen bliver imellem Europa og USA.

Ikke mange havde set MSI udspille sig på en måde, så vi nu står med en EU/NA-finale. Både fordi, at Nordamerika måtte spille med i playins finalen for at kvalificere sig, og derudover dominerende Invictus Gaming gruppespillet ved at gå 9-1.

Derfor var det den helt store overraskelse, at Team Liquid ødelagde IG igår, ved at vinde 3-1 i overbevisende stil.

Det betød, at en vestlig finale var en mulighed, hvis G2 kunne få bugt med SK Telecom T1 (SKT), som plejer at få bugt med alle EU hold, de spiller best-af-fem imod.

MSI finalen 2017 runde 2

Første gang G2 og SKT mødes i en Bo5 i MSI, var finalen i Brasilien, hvor G2 trak det korte strå og tabte 3-1. Derfor var det her G2’s nye mulighed for at vise, at de kunne danse med koreanerne.

G2 var set som favorit til at tage serien, da de i gruppespillet var gået 2-0 mod SKT, så de kunne gå ind til Bo5 med en god fornemmelse, men med TL-overraskelsen var der ingen, der kunne vide sig sikre.

Første kamp viste SKT, at de var klar til at kæmpe for at komme i finalen. De fokuserede på deres spil ved at slå ned på G2s botlane, som havde valgt at åbne med Sona, Taric.

Takket være dette kom G2 aldrig ind i spillet, og SKT tog nemt første spil.

Andet spil slog G2 hårdt tilbage, og spillet endte med, at ‘Caps’ med kælenavnet ‘Babyfaker’ skrabede det andet Pentakill til G2 ind i MSI 2019 – i øvrigt de eneste to, der har været under eventet.

Clid splittede G2 fra hinanden og G2 laver den klassiske G2 backdoor

I tredje spil viste SKTs jungler, hvordan man spiller Rek’Sai med Hail of Blades og lykkedes ene mand at ødelægge alle G2s laners og jungler og kunne derved sikre sig sejren og kun spille sig én kamp fra finalen.

Kamp fire var den tætteste med masser af fejl af begge hold. En dårlig TP fra SKT’s adc kostede dem en Baron, som G2 brugte til at skubbe ind i SKT’s base. Dog en dårlig fight fra G2 betød, at SKT kunne sneake Baron med en god Tahm Kench ulti i Baron pit, og dermed forsøge at presse ind for deres plads i finalen.

Til sidst lykkedes det G2 at backdoor SKTs base med en god ultimate fra Wunders Gnar, og derfor var det tid til Silverscrapes og spil nummer fem.

Wunders Pyke sikrede G2 finalen

Det femte spil skulle vise sig at blive en G2-special med Wunder på Pyke og Perkz på Syndra. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning, da Wunder viste, hvad han kunne på piraten Pyke og med en burst comp i ryggen havde mulighed for at Ulte sit hold til sejr og derved sikre en finale mellem EU og NA.

Finalen bliver spillet i søndag med stream start kl 8.30 og kan ses på streamet herunder.

67 Shares