‘Caps’ og ‘Broxah’ på det mest populære LoL-hold

Artiklen starter under annoncen
Esport Charts har kigget på seertallene og fundet det mest sete League of Legends-hold i 2018 og det er med længder Fnatic.

Den svenske esportsorganisation, Fnatic, der har danske jungler Mads ‘Broxah’ Brock-Pedersen på holdkortet og sidste år også havde Rasmus ‘Caps’ Winther på rosteren, har fået hele 42 millioner af esportsfans timer til at gå.

Det er en imponerende bedrift og meget overlegen da nummer to på listen, Cloud9, “kun” er blevet set i kamp i 28 millioner timer.

G2 Esports er som det eneste andet europæiske League-hold at finde på listen, med 26 millioner kamp timer set.

Tallene der ses nedenunder er uden at medregne kinesiske seerplatforme.

 

slashesport dk fnatic er det mest populaere lol hold

Fantastiske til Worlds 2018

Det er ikke overraskende at Fnatic var et populært hold sidste år, udover at have to danskere på holdkortet, så vandt de både spring- og summer-split’ene.

De var også med til at sørge for at at europa fik håneretten over Nordamerika ved at vinde Rift Rivals 2018, sammen med G2 og Splyce.

Men den største præsentation for Fnatic i 2018 var en andenplads til Worlds.

Dette er også deres bedste præsentation til Worlds, siden de vandt det allerførste i 2011.

Hvordan ser 2019 ud

2019 har ikke været ligeså fairytale-agtigt som 2018-sæsonen var.

Fnatic er endt i en genopbygningsfase, da deres stjerne-mid laner ‘Caps’ forlod holdet til fordel for konkurrenterne fra G2 Esports.

Derfor måtte Fnatic også nøjes med en tredjeplads til årets første split og i lang tid lignede de et hold der slet ikke skulle med i slutspillet, det fik de dog vendt rundt på.

Her er det dog igen ‘Caps’ og Martin ‘Wunder’ Hansen fra G2 som har været total dominerende.

De 2 danskere og deres franske hold skal i kamp til Mid-Season Invitational, hvor de skal kæmpe mod hold fra alle andre regioner om 400.000 dollars.

 

70 Shares