‘Jensen’: – G2 spiller samme stil som IG, så jeg håber, vi møder dem

Artiklen starter under annoncen
På store bededag lykkedes det Nicolaj ‘Jensen’ Jensen og resten af Team Liquid at slå verdenmesterne fra Invictus Gaming i semifinalen til MSI

Efter 3-1 sejren over IG havde Eefje ‘Sjokz’ Depoortere inviteret ‘Jensen’ og ‘Doublelift’ i studiet til en snak om successen ved dette års Mid-Season Invitational.

– Ærligt, så er det en vild oplevelse. Jeg var ikke helt sikker på, hvad jeg skulle forvente af denne serie (IG vs Liquid). IG er nok et af de bedste hold, hvis ikke det bedste hold i verden. Det var en surrealistisk følelse at slå dem, kunne en glad ‘Jensen’ fortælle.

For Liquid og nordamerikansk League of Legends havde det allerede været en stor succes at komme ud af gruppespillet, efter så mange år hvor den helt store succes har udeblevet.

– IG var en vanvittigt modstander, de har alle disse styrker og kun et par svagheder. Men vi matchede faktisk rigtig godt i mod dem i gruppespillet, selvom vi tabte begge kampe mod dem. Så jeg var rigtig fortrøstningsfuld om at vi kunne vinde.

2-0 og så gik det galt

Team Liquid kom også foran 2-0, før de tabte deres første kamp.

– Vores coaches sagde bare at vi have tabt lidt “steam” fra kamp et og to. Vi spillede ikke så aggressivt, som vi skulle, for meget afventning og det kan du ikke gøre mod IG, fortalte ‘Doublelift’.

Nederlaget i kamp tre kom heller ikke til at gøre en forskel, og ‘Jensen’ kunne fortælle, at det handlede om at være aggressiv i stedet for at reagerer.

– Vi spillede på vores modstanders præmisser, hvilket er et problem vi har haft før i tiden. Som vi også havde problemer med i gruppespillet, fortalte Nicolaj Jensen.

Den taktik lykkedes, og så kunne snakken gå på, hvor fantastisk en kamp danskeren havde og så overfor en de allerbedste midlaners i ‘Rookie’.

– Jeg ved ikke, hvad det var, men jeg følte jeg havde et bedre overblik over spillet og hvad jeg skulle gøre og hvad vi skulle gøre som et hold. Ja, jeg synes jeg spillede en del bedre, men ved ikke hvorfor, sagde ‘Jensen’ med et stort smil på læben.

NA vs EU?

For nordamerika har det ikke altid været lige sjovt at blive sammenlignet med de andre regioner. ‘Doublelift’ følte dog også med de nordamerikanske fans, der har lidt i de sidste syv år.

– Du gemmer dig lidt, og du kan ikke rigtig vise dit ansigt på Reddit, og hvis du gør, så bliver du bare råbt af fra de andre regioners fans, uddybbede ‘Doublelift’.

Selvom han følte, det skulle være sket tidligere, så var det en stolt ‘Doublelift’, som kunne lave skud ud til dem, der har troede på NA hold de sidste mange år.

I finalen venter enten G2 Esport eller SK Telecom T1, og her ser ‘Jensen’ gerne et opgør med europæerne fra G2 og de andre danskere, der er med til MSI.

– G2 spiller samme stil som IG, så jeg håber vi møder dem. Da SKT spiller samme stil som os. Så længe vi arbejder på det vi har arbejdet på, så tror jeg vi har en god chance, begrunder han valget.

Semifinalen mellem G2 og SKT spilles i skrivende stund og kan følges på Twitch nedenunder.

Finalen spilles om morgenen søndag den 19. maj, klokken 9:00.

Se livevideo fra Riot Games på www.twitch.tv

42 Shares