17-årig vinder Sao Pãulo-tur i 1v1: – Det var så dén påske

Artiklen starter under annoncen
17-årige Nikolaj Asbjørn Meilby har vundet Red Bull “Player One” 2019, hvor hovedpræmien er en tur til finalerne i brasilianske Sao Pãulo sammen med en kammerat.

Campus Vejle var særdeles godt repræsenteret med en håndfuld spillere blandt de sidste 16 i Red Bull “Player One” 2019-turneringen, og efter en tæt finale blev det da også en af deres elever, der vandt det hele.

Trods sine bare 17 år bærer Nikolaj Asbjørn Meilby nicket ‘Den Voksne’, og det blev ham, der i sidste ende kunne tage den samlede sejr og en rejse til Brasilien med hjem fra Copenhagen Games.

– Jeg var bare virkelig glad. Da jeg kom herover skulle jeg finde ud af, hvad jeg er god til og prøve nogle ting af uden at satse for meget, siger Nikolaj Asbjørn Meilby til Slash Esport efter sejren.

Faktisk gik der lige et par timer, inden vi kunne komme til at tale med ‘Den Voksne’. For i samme øjeblik, sejren var i hus, skulle han over for at spille finale i EDU Cup sammen med holdet EJBY Brotherhood. En finale, de i øvrigt vandt 3-0.

Bred hero pool

‘Den Voksne’ fik af casterne ros for sin hero pool – altså hvor mange af spillets heroes, han mestrer.

– I starten troede jeg, at midlaners var de bedste i 1v1, men jeg har fundet ud af, at AD-Carries også er rigtig gode. De kan nemlig også spille midlane, men ikke omvendt, forklarer Nikolaj Asbjørn Meilby.

Der er tre måder at vinde i Player One. Enten at ødelægge et af modstanderens tårne, ved at få first kill – altså slå modstanderens hero ihjel – eller ved at nå først til 100 i creep score (cs).

– Den eneste måde, man kan få et kill, er at man får så mange cs, at modstanderen ikke længere kan vente, og han så er nødt til at sætte sig selv i en svær position, siger Nikolaj Asbjørn Meilby.

Han har trænet noget 1v1 med venner, og så har han forsøgt at lægge noget taktik for, hvad man selv kan køre, hvis man kommer i en dårlig position i spillet.

Nikolaj Asbjørn Meilby står uden organisation, så for ham er det også vigtigt at få vist sig frem for eventuelle talentspejdere, der måtte følge med i turneringen. Samtidig spiller han og holdet med i kampen om en plads i den britiske turnering LVP UK, hvor den første online kvalifikation endte med – ja, du gættede det – en sejr.

– Målet er at lære nogle mennesker at kende, som kan snakke godt for en. Det er vigtigt at vise, at man godt kan finde ud af at spille godt, uanset om man vinder eller taber.

Efter nogle hektiske dage er der til til at holde lidt feriefri, inden turen mandag går tilbage til Campus Veje sammen med trofæet og sejrene i Player One og EDU Cup. Og tirsdag starter hverdagen igen.

– Ja, det var så dén påske.

 

slashesport dk aarig vinder sao paulo tur i v det var saa den paaske
Nikolaj Asbjørn Meilby spiller EDU LoL Cup mens Player One trofæet ser på.
62 Shares