Forsvaret måtte se sig slået af Jysk Telemarketing

Artiklen starter under annoncen
Efter et tæt andet map, der måtte afgøres i overtime, kunne Jysk Telemarketing til sidst løfte trofæet og tage pengepræmien på 10.000 danske kroner.

Første dag til Copenhagen Games bød på finale i FirmaCS, hvor Forsvaret stod over for Jysk Telemarketing i en bedst-af-tre kamp.

Kampen startede ud på Inferno, der var Jysk Telemarketings valg, og efter en kam,p som bølgede frem og tilbage, kunne de også sikre sig først map 16-10.

Så stod den på Overpass, som var Forsvarets valg af map. Selvom de helt sikkert har bedre aim IRL, end Jysk Telemarketing, var det ikke nok til at tvinge kampen ud på et tredje map.

Det blev dog en tæt affære, selvom Jysk Telemarketing havde fire match-point ved scoren 11-15. Men Forsvaret fik hentet forspringet og gjort det til 15-15, og så var overtime en realitet.

slashesport dk forsvaret maatte se sig slaaet af jysk telemarketing
Scoreboardet inden overtime på Overpass – Screenshot: eSport Twitch

Forsvaret var ellers mødt op i uniform, og selvom det måske var et mere passende outfit til et skydespil, end Jysk Telemarketings hættetrøjer, var det ikke nok til at sikre dem sejren.

Map’et slutter 16-19 til Jysk Telemarketing, og de kunne tage trofæet og 10.000 kroner med sig hjem. Forsvaret måtte “nøjes” med 5.000 kroner.

slashesport dk forsvaret maatte se sig slaaet af jysk telemarketing
Jysk Telemarketing kunne løfte trofæet efter 2 maps – Screenshot: eSport Twitch

 

 

39 Shares