Flot dansk dag ved IEM Oakland: FaustoCoppi henter femteplads

Artiklen starter under annoncen
En imponerende førstedag og et map syv, hvor Digital Chaos hentede deres anden chicken dinner, lagde grunden for et flot resultat. aAa er samlede vindere.

Det så rigtig godt ud efter første dags fire runder ved Playerunknown’s Battleground-turneringen Intel Extreme Masters Oakland. Både Method med danske EnergeticTurtle og Digital Chaos med lige så danske Thyge ‘FaustoCoppi’ Nyborg befandt sig blandt de fire bedste.

IEM Oakland leverede en flot kulisse. Foto: Morten Holst

Men første map på dag to – altså femte i alt – var hårdt mod danskerne. Method hentede kun et enkelt kill og 80 point, og Digital Chaos fik ligeledes kun et enkelt kill. Da de røg ud hurtigere, måtte de nøjes med 50 point.

Heller ikke map seks var godt for Digital Chaos. Der var ingen kills at hente, og kun 50 point. Til gengæld viste Method noget af gårsdagens flotte form og hentede 5 kills og 110 point.

Men så tog noget ved Digital Chaos, og med nogle gode placeringer i de sidste cirkler formåede de at holde ud til det sidste. 12 kills og 320 point bragte dem fra en 9. plads til en 5. plads og samtidig tog de som det eneste hold ved turneringen deres anden chicken dinner.

Efter mappet lagde FaustoCoppi ikke skjul på, at holdet havde været frustrerede.

– Inden den her runde snakkede vi om, at vi ville afslutte det med et brag. Jeg vil gerne sige tak for støtten, og det var fedt at læse Twitch-chatten, da vi var færdige i går, sagde danskeren i vinderinterviewet.

Vinderinterview efter 7. map med FaustoCoppi.

Og det var en mand med selvtilliden i orden, der gik ind til sidste map.

– Jeg tror ikke, vi ligger i toppen af stillingen endnu. Men vi vinder også den næste, så det skal nok gå.

Sådan gik det desværre ikke. Digital Chaos måtte se sig slået ud, inden det blev rigtig spændende. En 9. plads og to kills.

Franske against All authority tog den samlede sejr.

Wind and Rain med de tre danskere Wookiebookie, Stab og Gustav, som gjorde det ekstremt flot i kvalifikationen, var ikke med fremme ved hovedturneringen og måtte nøjes med en 15. plads. Method slutter som nummer syv.

7 Shares