TwitchCon kommer til Europa i 2019

Artiklen starter under annoncen
Den 13-14. april 2019 vil TwitchCon for første gang komme til Europa. Du kan møde dine favorit Twitch-streamere i CityCube i Berlin, Tyskland.

Pressemeddelelse fra TwitchCon

Nordics – 21. November, 2018 – Twitch som er ledende indenfor service og fællesskab i multiplayer underholdning, annoncerede i dag TwitchCon Europe en udvidelse af firmaets populære årlige amerikanske begivenhed. TwitchCon Europe vil komme til at foregå den 13-14. april i CityCube, Berlin.

TwitchCon er en årlig fejring af Twitch fællesskabet, både af streamere, deres fans men også moderatorer, udviklere, udgivere og de brands der laver produkter og oplevelser der hjælper fællesskabet med at blomstre. Dette års amerikanske TwitchCon blev afholdt den 26-28. oktober i San Jose, Californien og havde  med over 10.000 deltagere, udsolgt af billetter.

En af udstillingshallerne fyldt med gæster der følger Fortnite på storskærmen – Foto: Twitch

Kate Jhaveri, Chief Marketing Officer, Twitch

– TwitchCon blev lavet for at fejre og inspirer alle der er en del af Twitch fællesskabet.

–  Det et levende og voksende globalt fælleskab og vi glæder os til at tage TwitchCon til Europa for første gang. Mens der vil være mange kendte elementer for alle der har besøgt TwitchCon i USA, tager inspiration fra placeringen og de forskellige kulturer i hele Europa for at sikre at oplevelsen er relevant for alle deltagere.

TwitchCon Europe 2019 kommer til at foregå i Berlin

Twitch har valgt Berlin som lokation for TwitchCon Europe på grund af den centrale placering i Europa og Tysklands status som et af de bedste lande baseret på antal streamere og seertal. Berlin er også ideel pga. de mange attraktioner og overnatningsmuligheder, samt tilgængelighed for folk der kommer fra andre lande.

Yderligere TwitchCon Europe detaljer vil blive delt i de kommende måneder, herunder billetsalg, samarbejdspartnere, udstillinger, programmet og mere.

Få at modtage TwitchCon-specifikke updateringer, besøg TwitchCon Europe hjemmeside og meld dig til nyhedsbrevet eller følg TwitchCon på Twitter.

For TwitchCon Europe udstilling eller sponsorship muligheder, kontakt exhibitors@europe.twitchcon.com og ved generelle henvendelser kontakt: info@twitchcon.com.

 

20 Shares