Astralis nye League of Legends-hold genopliver Origen-brandet

Artiklen starter under annoncen
Astralis-ejere investerer massivt: nyt dansk-baseret League of Legends hold

Pressemeddelelse fra RFRSH Entertainment

RFRSH Entertainment, organisationen bag de danske counter-strike stjerner Astralis, annoncerede i dag en stor investering i League of Legends. I samarbejde med stifteren vækker RFRSH Entertainment det legendariske spanske Origen-brand til live i en ny, struktureret og performanceorienteret kontekst.

Den nye Origen-organisation får hjemme på RFRSH hovedkontoret i København med spillere, hold og ledelse installeret i et helt nyt setup i lokalerne ved siden af ​​søsterholdet Astralis. Origen-brandet vil indgå i RFRSH-organisationen under ledelse af medstifter Jakob Lund Kristensen, sportsdirektør Kasper Hvidt, general manager for Origen, Martin “deficio” Lynge og Origen-stifter Enrique “xPeke” Cedeño Martínez, der flytter til København.

Fakta: OrigenFakta: Origen
Oprettet af den tidligere Fnatic-spiller xPeke i 2014.
2015 EU Challenger Series Spring Split in their debut season with a 9W-1L record culminating in 1st place in the CS Spring Playoffs.
9 sejre og 1 nederlag i 2015 EU Challenger Series Spring Split og senere en første plads i CS Spring Playoffs. Gav holdet en plads i EU League Of Legends Championship Series (LCS).
I 2015 fik de en 2. plads i EU LCS Summer Split og endte med et semifinale nederlag til Worlds 2015.
I 2016 var Origin nødt til at genopbygge holdet og det kunne ses på resultaterne.
Det hele kulminerede også med en nedrykning til Challenger Series i 2017.

Brandet og holdet bliver en del af RFRSH Entertainment og vil være arbejde tæt sammen med organisationen, som udgør 50 fuldtidsmedarbejdere i Københavns og London.

CO-FOUNDER AF RFRSH ENTERTAINMENT, JAKOB LUND KRISTENSEN OM BAGGRUNDEN AF LANCERINGEN AF ​​ORIGEN UNDER RFRSH:

– Origen vil være et søsterhold til Astralis og en del af RFRSH-organisationen med alle de fordele det indebærer. Vi har opbygget en unik model med en performance-model, ligesom vi har opbygget en række stærke kommercielle, kommunikative og organisatoriske redskaber der gør, at vi kan bygge videre på Origen-brandet og gøre det endnu stærkere. Det sætter os i en ekstremt stærk konkurrencedygtig position over for ethvert andet internationalt esports-brand globalt.

– I løbet af de sidste to år har vi investeret betydeligt i at opbygge en stærk organisation på baggrund af den voksende esports-scene og ved at introducere dokumenterede elementer fra traditionel sport, underholdning og performance-kulturen. Vi er nu nået et punkt, hvor vi kan tage de næste store skridt i retning af at skabe et naturligt centrum for esport, både når det gælder underholdning og top performance.

– I den sammenhæng er Origen-brandet og RFRSH et perfekt match, og vi er meget stolte over at være dem, der skal løfte Origen i en stærk, struktureret og målrettet sammenhæng. Vi stræber altid efter at forbedre alt hvad vi gør – med det ultimative mål at vinde. Det nye

Origen vil være tro mod de mange millioner af fans og samtidig leve op til Astralis’ og RFRSHs DNA: Lavet af spillere, løftet og støttet af den mest professionelle organisation i branchen med det ultimative mål at sætte nye standarder både inden- og udenfor spillet.

KASPER HVIDT, SPORTSDIREKTØR, RFRSH ENTERTAINMENT:

– Min passion har altid været indenfor performance. At forstå, hvad der kræves for at forbedre og skabe de bedste omgivelser for en topatlet. Da jeg startede med at arbejde med Astralis, havde de ikke vundet en stor titel i ni måneder, ikke på grund af manglende færdigheder, men på grund af manglende forståelse for, hvad der kræves for virkelig at blive en topatlet.

– Ved hjælp af en systematisk og fokuseret indsats, har vi bygget en struktur, der har givet spillerne redskaberne til at optimere enhver detalje i deres spil, men også fået dem til at performe under det enorme pres, der kan opstå som topatlet. Det har givet spillerne mulighed for at maksimere deres potentiale og dermed være dominerende på den internationale Counter-Strike scene.

– Samme udvikling skal Origen nu igennem. Ved at smelte et stort brand som Origen samt en stærk personlighed som “xPeke” sammen med den performance-model, der har været med til at gøre Astralis til verdens bedste Counter-Strike hold, tror vi på, at vi kan få brandet, spillerne og alle involverede parter til at leve op til det fulde potentiale.

League of Legends er med afstand den største esport i verden og jeg glæder mig enormt meget til at bringe vores filosofi til et fantastisk spil med en krævende og meget entusiastisk fanbase. Det bliver ikke nogen let opgave, men jeg tror på den måde, vi arbejder på, slutter Kasper Hvidt.

MARTIN “DEFICIO” LYNGE, GENERAL MANAGER FOR ORIGEN:

– Jeg har været i League of Legends i mange år og jeg ser enormt meget frem til at kunne sammenkoble alt det, den scene indeholdersammen med RFRSHs professionalisme, infrastruktur og vinder-DNA. At bygge en organisation og et brand sammen med folkene bag RFRSH og med xPeke, samtidig med at man kan trække på Astralis-organisationen giver et helt nyt perspektiv. Og det giver os mulighed for at give tilbage til fansene fra Origin og tilbage til fans af League of Legends. Jeg er sindssygt stolt af, at være en del af det her, og kan slet ikke vente med at lancere alle vores ideer og de fantastiske ting, vi har på tegnebrættet med Origen.

Enrique “xPeke” Cedeño Martínez, stifter af Origen:

– Origen er et fantastisk brand med nogle af de mest dedikerede og loyale fans i esport. Da vi peakede ramte vi mange millioner hjerter og det har været en hård rejse for fansene, at se deres favorithold splitte op og organisationen bag smuldre. Det tager jeg på mig og derfor er jeg ekstremt taknemmelig for, at vi sammen med RFRSH kan rejse os igen.

– Sammen med den organisation, som har skabt Astralis, kommer vi til at tage Origen-brandet og holdet til et helt nyt niveau, som fansene aldrig har set før. Et Orgien, der sætter nye standarder og et Origen, der kommer til at være den bedst mulige udgave af sig selv – i nye rammer og med den vinder-kultur og fokus på alle detaljer, RFRSH og Kasper Hvidt bringer. For mig, for Origen og ikke mindst for alle fansene er det her vores nye begyndelse. Det er Origen i de optimale omgivelser, omgivet af de rigtige mennesker og de rigtige ambitioner, fortæller stifteren af Origen.

Fakta: LECFakta: LEC
LEC er League of Legends’ europæiske version af UEFA Champions League, bygget på en franchisemodel, der har fællestræk med NBA, NFL og NHL. Der er altså ingen op- og nedrykning, men man spiller om at kvalificere sig til verdensmesterskabet “Worlds”.

De tre bedste LEC hold kvalificerer sig.

LEAGUE OF LEGENDS (LOL) har i de seneste 8 år været den største esports-disciplin af alle. Senest blev finalen i Legends World
Champions set af 205 million unikke seere. I 2016 annoncerede spilejeren Riot, de havde nået mere end 100 million månedlige brugere af spillet.
PRISEN for at have et hold med i turneringen er 10,5 millioner euro betalt over fem år.

RFRSH ENTERTAINMENT INVESTERER i League of Legends ud fra den originale ambition om, at blive centrum for esport og esportsunderholdnig ved at drive hold, skabe content og engagere fans og mainstreampublikum på verdensplan. League of Legends er verdensstørste esports-disciplin og med mere end 100 millioner aktive brugere om måneden (2016) og det højeste seertal på verdensplan, slår det alt i industrien. Det er et ekstremt velstruktureret turneringsformat med turneringer, kvalifikationsformater, verdensmesterskaber, tranfer-regler og det meste andet, vi kender fra de største etablerede professionelle sportsgrene. Det kommercielle potentiale er signifikant.

RFRSH går ind i LoL som ledende på verdensplan indenfor performance og medieudvikling i esport med en række værktøjer, der fra start vil placere RFRSH og Origen forrest i esportens førerfelt. RFRSH har inden for de seneste to år investeret i og udviklet organisationen til et punkt, hvor de næste store skridt kan tages mod den ultimative målsætning om, at blive internationalt centrum for esport og esportsunderholdning.

17 Shares