Favoritterne dominerede i runde tre

Artiklen starter under annoncen
I tredje uge er der blevet lavet en top fire i tabellen, men det er kun tre point der adskiller fjerde pladsen fra ottende pladsen.

Søndagens eneste kamp på grund af ændringer i skemaet var Singularity mod Wicked Gaming. Første map var endnu en sejr til Singularity, der har forsat denne stime i lang tid nu. Det skulle vise sig at Wicked Gaming fik sat Singularity på prøve på andet map.

Hvad der lignede et meget kaotisk early game blev hurtig vendt til en fordel for Wicked Gaming. Gentagne kampe rundt på mappen blev de konstant ved at vinde, især xLynge’s Jhin gik helt grassat, der endte på en 13/2/14 score til sidst, hvor Wicked Gaming tog den første map sejr væk fra Singularity i dette split. Tredje og sidste map blev en hurtig affære, da Singularity ville gøre op for deres nederlag og hev en stensikker 2-1 sejr hjem.

Mandagens kamp bød på en magtdemonstration fra Copenhagen Flames, der fik sat Good Game Esport på plads. Henover to maps formåede Good Game Esport hverken at tage et tower, dragon ej heller baron. Dermed tog Copenhagen Flames en af de sikreste 2-0’er man sjældent kommer til at se i League Championship Denmark.

Tredje kamp på ugens program havde vi Hobro Vikings mod Primus. I en serie hvad man nemt kan beskrive som en clown fiesta, formåede vi at se en serie fyldt med kills. På første map skulle vi helt ud i late game, for at finde Primus’ første map sejr i deres LCD-historie. På andet map tog Hobro Vikings styringen og kørte en sikker map sejr hjem. På tredje og sidste var det her clown fiestaen var værst. Med 39 kills i alt, formåede Hobro Vikings at hive endnu en sejr hjem og dermed lukke serien med en 2-1 sejr og dermed skubber de sig ind i top 4.

Ugens sidste kamp blev rykket til torsdag, hvor vi havde Bucks Vipers mod Lyngby Vikings på menuen. Med en dominans lige så hård som Copenhagen Flames, smadrede Bucks Vipers Lyngby Vikings hårdt og tog deres anden 2-0 sejr i LCD. Dermed hopper Bucks Vipers fra sjette pladsen op på tredje pladsen.

Denne uge har vi noget af et topbrag, en omkamp af finalen i efteråret, Singularity mod Copenhagen Flames!

  • Søndag kl. 16:00 – Singularity – Copenhagen Flames
  • Søndag kl. 19:00 – Primus vs. Good Game Esport
  • Mandag kl. 19:00 – Lyngby Vikings vs. Hobro Vikings
  • Tirsdag kl. 19:00 – Wicked Gaming vs. Bucks Vipers
0 Shares