Zowie EC1-B Gaming Mus

Opsummering

Zowie EC1-B Gaming Mus

Godt:

  • God byggekvalitet
  • Nem ibrugtagning
  • Markedets bedste sensor
  • Nemt at justere indstillinger

Skidt:

  • Kun til højrehåndede

Konklusion:

De professionelle CS:GO-spilleres yndlingsmus er lige blevet en tand bedre.

Karakter:4.5 stjerner

Læs hele anmeldelsen herunder.

Artiklen starter under annoncen

Har du fulgt med i vores anmeldelser her på siden, vil du vide, at vi har været ret imponerede over de mus fra Zowie, vi tidligere har testet. Så selvfølgelig sagde vi ja til at teste endnu en model, da vi fik chancen – denne gang er det Zowie EC1-B.

Zowies EC-serie, der er udviklet i samarbejde med CS:GO-legenden Emil “HeatoN” Christensen fra Ninjas In Pyjamas, er de mest brugte mus blandt professionelle Counter-Strike-spillere. Heaton har også været med til at udvikle andre populære mus som SteelSeries Rival og senest Xtrfy M3, som vi også har testet her på siden.

Zowie EC1-B
Zowie EC1-B er en opdatering af EC1-A, med flere fine finesser

Zowie EC1-B er en opdatering af EC1-A, med flere smarte, nye finesser, men er det nok til, at du bør opgradere, hvis du allerede har en EC1-A? Lad os se på det.

Samarbejde med Valve
Zowie EC1-B har en matsort overflade, som jeg synes føles rigtigt behagelig at bruge. Designet er diskret og nedtonet som Zowies andre mus, og har et lækkert ergonomisk design, der dog betyder, at musen kun kan bruges af højrehåndede. Desuden er der lavet en speciel CS:GO-version, der er lavet i samarbejde med Valve.

Hvor Zowie EC1-A har et gennemsigtigt scroll-hjul, der skifter farve når du skifter DPI, har Zowie EC1-B et sort scroll-hjul. Det gør designet mere strømlinet, men betyder også, at du må undvære det fine lys, hvis det er en faktor for dig.

Zowie EC1-B
På undersiden af Zowie EC1-B kan du både styre DPI og poll rating

Du kan dog stadig indstille DPI lige så let som på Zowie EC1-A, du må bare finde dig i at lampen der indikerer indstillingen er på undersiden af musen. Som noget nyt på Zowie EC1-B kan du også nemt skifte poll rating med en knap på undersiden – en indstilling, der før var lidt omstændig at ændre.

Den bedste er blevet bedre
Som alle andre Zowie-mus er Zowie EC1-B altså super nem at gå i gang med: Du skal ikke indstille programmer eller genstarte din PC, før det virker – du skal bare sørge for at have en ledig USB-indgang.

En af grundene til at mange folk har været særligt glade for at se Zowie EC1-B komme på markedet er, at den har den nye Pixart 3360-sensor, der er efterfølgeren til den legendariske 3310-sensor. På flere punkter er 3360 lidt bedre end 3310, men det er ikke et kvantespring frem i forhold til den 3310-sensor, der sidder i Zowie EC1-A.

Zowie EC1-B
Zowie EC1-B fås i en lækker CS:GO-udgave

Om man synes, den nye sensor i Zowie EC1-B er en opgradering værd eller ej, er en smagssag, men jeg synes, det er en af flere gode grunde til at overveje den, hvis du vil have en ny gaming mus. Andre fine ting er den nye, nemmere indstilling af poll rating, samt muligheden for at købe musen i den lækre, blå CS:GO-udgave. Så i mine øjne er de professionelles fortrukne mus lige blevet en tand bedre.

0 Shares