Back to the future!? Microsoft udgiver endelig Halo: The Master Chief Collection

Artiklen starter under annoncen
Det er fantastiske nyheder for alle os Halo fans! Endelig kommer der en samlet kollektion af alle de gode gamle klassikere – og denne gang bliver det tilgængeligt på PC!

Nu bringer holdet bag FPS-klassikeren ‘Halo’ endelig historien om den ikoniske Master Chief til PC! Se annonceringsvideoen under.

Det sker på baggrund af “pres” fra fanbasen, der gennem længere tid har gjort opmærksom på, at de ville købe pizza til Brian Jarrard,  hvis deres ønske nogensinde gik i opfyldelse. Som du kan se på det udvalgte billede øverst, så er det Jarrard, der spiser pizza!

Holdet bag Halo så potentialet i en sådan kollektion og har nu officielt annonceret, at alle de gamle klassikere vil blive udgivet til PC.

Spillene, der vil figurære i kollektionen, er Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3,  Halo 3: ODST kampagnen og Halo 4. Spillene vil blive udgivet ét af gangen, så fansne ikke skal vente alt for længe på at komme i gang med at genspille de gode gamle klassikere.

Hvad vi ved om  Halo: The Master Chief Collection

I skrivende stund er der desværre ikke nogle konkrete datoer at skrive om endnu.

– Lige nu er planen at vi udgiver spillene ét efter ét. Det vil give holdet mulighed for at gøre et godt stykke arbejde. Vi vil tage feedback hen ad vejen, siger Jarrard til Inside Xbox.

– I vil ikke se Master Chief kollektionen komme ud på én gang… Jeg tror også, det er fedt som fan, at det tillader en at komme i gang med at spille lige med det samme, fremfor at skulle vente på at hele kollektionen udkommer.

Jarrard siger nemlig, der er en del arbejde i at omprogrammere spillene til PC. De vil ikke bare lave en simpel port.

Hvis du vil vide lidt mere kan vi anbefale at se hele klippet med Jarrard i Inside Xbox.

20 Shares