‘Marcuzo’: Brøndbyfansne motiverer mig

Artiklen starter under annoncen
FCK vandt i overbevisende stil sæson 2 af eSuperligaen, da holdet onsdag aften slag Brøndby eSport 6-2 samlet.

Det var en tydeligt tilfreds Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, der efter sejren i eSuperligaen stillede sig til rådighed for pressen.

– Jeg er lettet og stolt og super glad for at have vundet, lagde ‘Marcuzo’ ud.

Han spillede kamp nummer to mod Brøndbys ‘Fredberg’, efter hans holdkammerat ‘Agge’ fint havde lagt bolden op med en 1-0 sejr over ‘Dingo’.

Og selvom intet var afgjort, så var stemningen på holdet glimrende.

– Vi sad begge med en god fornemmelse. Jeg har et utrolig godt tag på både Dingo og Fredberg.

Afklapsning til Frederik Fredberg

Det blev da også til noget af en afklapsning til Frederik Fredberg. Hele 5-2 vandt Marcus Jørgensen med, og den ellers koncentrerede og rolige FCK-spiller var ved et af målene lige ude og vise ryggen af sin trøje til salen – men vel at mærke ikke i retning af FCK’s hjørne.

– Det er til Brøndby-fansne. De har været ude efter mig i snart to år, efter jeg skiftede derfra. Det er sjov og spas. De har det med at råbe efter mig, og jeg har det med at give lidt igen. Det er sådan et dejligt relationship, vi har med hinanden.

Og netop det med, at vi fik et derby, er noget, som spillerne tager med sig op på scenen.

– Man kan helt klart mærke det. Også når man sidder i studierne, men selvfølgelig endnu mere her. Der er flag, og folk prøver at råbe højest. Der er god stemning. Jeg nyder det, og det har jeg også vist i alle tre derbyer – jeg har det dejligt med det. Brøndbyfansne motiverer mig bare, og det er fedt, at folk vil møde op og leve sig ind i det.

‘Marcuzo’ slår alle

Der er ikke rigtig nogen, der har kunnet stille noget op overfor Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen i den her sæson.

– Det er ikke kun ham, det går ud over. Jeg tror, alle har det sådan. De er gode mod andre, så er der et eller andet galt, når de spiller mod mig. Haha. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige til det.

Det vides endnu ikke, om der kommer en tredje sæson af eSuperligaen.

41 Shares