‘HUNDEN’ vinder CS:GO Wintermeister 2017

Artiklen starter under annoncen
Den danske spiller Nicolai ‘HUNDEN’ Petersen har netop vundet det nok mest prestigefyldte tyske mesterskab, CS:GO Wintermeister med sin klub Alternate aTTaX efter en meget overbevisende finale.

Det gik lettere end forventet, da de to hold her til aften tørnede sammen i LAN-finalerne. Alternate aTTaX vandt stensikkert 16-3, 16-6 over modstanderne fra Divizion.

– Ja, det blev en forholdsvis nem aften, vi fik os. Det har været et lorteår for Alternate aTTaX, og det kan næsten ikke blive større, at vi nu henter den her titel, siger Nicolai ‘HUNDEN’ Petersen til Slash Esport.

Nummer to i ligaen

Ligaen er blevet spillet over 12 uger, og de fire bedste hold mødtes til LAN-finalerne. Egentlig blev Alternate aTTaX kun nummer to efter Divizion i ligaen, men det betyder mindre, når man fuldstændigt udspiller sine modstandere i finalen.

– Det betyder rigtig meget. Vi startede året uden for top 100, og det har været en hård omgang at komme ind på det tyske hold. De seneste tre måneder har det nærmest været ti timers træning om dagen, så sejren er rigtig stor for os, siger Nicolai Petersen.

Sammen med sejren henter spillerne i alt godt 70.000 kroner.

Kontraktforlængelse til hele holdet

Og ikke nok med at Alternate aTTaX henter årets sejr i Tyskland. Samtlige fem spillere plus den danske træner Torbjørn Nyborg har fået forlænget deres kontrakter, så de løber hele 2018.

Nu skulle man så tro, at det var ved at være tid til juleferie. North er allerede gået fra for i år, og Astralis og FaZe Clan mangler bare at finde en vinder i ECS finalerne i Cancun i Mexico.

Men det er kun top 20-hold, der kan tillade sig den slags luksus. For Nicolai Petersen går turen søndag hjem til Danmark, hvor han til daglig bor, når holdet spiller online, og her fortsætter kampene helt indtil 23. december.

Men så er det også tid til en velfortjent ferie.

6 Shares