God dansk start på The International-kval

Artiklen starter under annoncen
De første kampe i main qualifier ved The International er spillet, og det ser rigtig godt ud for for både OG og Team Spirit.

Der er fuld gang i forberedelserne til verdens største Dota2-turnering, The international, der spilles til August. De åbne kvalifikationer er slut, og vi er nu nået til main qualifier.

I Europa har vi tre danskerhold i turneringen i år.

Bedst er OG og Johan ‘N0tail’ Sundstein startet. Fire kampe og lige så mange sejre er det blevet til. OG er ikke blevet inviteret i år og måtte derfor gennem den åbne kvalifikationsturnering, som de vandt tidligere på måneden.

De to andre danskere i den europæiske division er kommet knap så godt fra start. Rasmus ‘MISERY’ Filipsen er med BlinkPool er gået 0-2, og Singularity Esports, der er blevet inviteret til main qualifier, ligger med en enkelt sejr og to nederlag.

‘Biver’ imponerer i Rusland

Malthe ‘Biver’ Winthers hold Team Spirit spiller i CIS-divisionen, der primært består af gamle USSR-stater.

Her er danskeren lige nu på en andenplads i gruppen med fem sejre og kun ét nederlag.

Endelig er der Sydøst-asien, hvor Mikki Mørch ‘HesteJoe-Rotten’ Junget og Danny ‘Noia’ Junget spiller for Entity Gaming. Holdet ligger med en 3-2 score lige under stregen for videre kvalifikation, men de to hold over har samme score, så det bliver tæt!

NA starter op i nat

Nordamerika sætter gang i kampene natten til lørdag. Her skal Evil Geniuses og Andreas Franck ‘Cr1t-‘ Nielsen i kamp mod OpTic Gaming.

Der er hverken danskere med i den sydamerikanske eller kinesiske division.

9 Shares