Første dansker klar til ESL Pro League i Odense

Artiklen starter under annoncen
Road to Odense nærmer sig sin afslutning, og de første hold har allerede sikret sig billet.

Det blev ikke overraskende Finn ‘karrigan’ Andersen, der blev første dansker til at sikre sig en plads blandt de seks europæiske finalister ved ESL Pro League sæson 6 i Counter-Strike: Global Offensive.

Han lagde selv nyheden ud på Twitter, kort efter det stod klart, at hans hold FaZe Clan ikke længere kan hentes af nok hold til, at pladsen skulle komme i fare.

Det var Hellraisers, der var det dårligst placerede hold, som stadig havde chancen for at snuppe pladsen foran FaZe, men det krævede, at de vandt resten af deres kampe – og at FaZe tabte resten.

Hellraisers havde til aften to kampe mod franske G2, og det lykkedes da også at vinde den første på Inferno. Men i kamp to var overmagten for stor og G2 tog kampen med 16-13. Anden kamp blev spillet på Cobblestone.

Ud over FaZe Clan er også svenske Fnatic sikret en finaleplads. Og i den nordamerikanske liga spillede SK Gaming sig allerede til Odense for tre uger siden.

Og ikke nok med det. Hele tre danske hold er i kamp lige nu – det ene endda et danskeropgør mellem North og Heroic. Samtidig spiller Astralis mod EnVyUs.

Og mens Astralis og North stadig ligger lunt i svinget til finalepladser, er løbet desværre kørt for Heroic.

2 Shares