Copenhagen Flames stikker af fra feltet

Artiklen starter under annoncen
Vi er nu halvejs igennem den regulære sæson i vintersplittet, og Copenhagen Flames har efter denne uge indtaget en solid førsteplads.

I ugens allerførste kamp fik vi noget af et topbrag. Copenhagen Flames mod Singularity fik endelig chancen for at møde hinanden, og det blev en blodig omgang.

På map et skulle vise sig at blive af en clown fiesta, hvor de blev ved med at bytte kills med hinanden, men en spiller der altid løb væk med sit liv og samtidig med fik en del kills var Raxon. Det viste sig at være en stratigi der gik Copenhagen Flames’ vej og de tog sejren på første map.

Anden map skulle vise sig at blive en meget ensidet affære. Raxon var stand-out spilleren igen på sin Ekko, der fik sat Kroghsen på plads. Det så håbløs ud for Singularity under hele anden map og Copenhagen Flames fik lukket serien stensikkert og hurtigt med en 2-0 sejr og dermed skubber sig fire point væk fra Singularity. Magtdemonstration fra Copenhagen Flames side der viser de er kommet for at vinde det hele dette split.

Anden kamp om søndagen havde vi Primus mod Good Game Esport. Good Game Esport havde deres akademi jungler Bartholdy med i dag i stedet for Rolighed, som skulle vise sig at være en positiv ændring. På to maps formåede begge hold at være meget på ligefod, med det er de sidste marginaler der går i Good Game Esports favør. Især på andet map var det små tingene der bestemte hvem der tog sejren, hvor især Good Game Esport var presset i bund. Med dette tager Good Game Esport deres anden 2-0 sejr i dette split.

Mandagens kamp fik vi vikingeopgøret, Lyngby Vikings mod Hobro Vikings, Sjælland mod Jyllan.. Det skulle også vise sig at være en hård vikingekamp om herredømmet i Danmark, der endte ud i tre maps. På første map var det en kontrolleret map af Hobroerne, hvor der ikke var den store modstand.

På andet map derimod vendte det hele sig lige 180 grader og Lyngbyerne tog styringen. Især deres nye AD LaggerN og mid laneren Mikmer viste sig frem. Men det tog Lyngby Vikings to barons og 4 inhibitors før de fik lukket spillet helt, som endte langt ude i late game. En sejr er en sejr ligemeget hvordan det lykkedes.

Lyngby udligner dermed scoren til 1-1. På tredje og sidste map skulle vi endnu engang dreje det hele 180 grader og nu fik Hobro Vikings kontrollen igen, i hård stil denne gang. Hobro Vikings vinder vikingeopgøret med 2-1 og beholder deres fjerde plads i tabellen.

Tirsdagen og ugens sidste kamp havde vi Wicked Gaming mod Bucks Vipers. Det skulle gå hen og vise sig at blive en meget interessant serie, hvor man ellers skulle tro på en stensikker 2-0 fra Bucks Vipers side.

På map et overraskede Wicked Gaming alle igen, en effektiv Julbu og xLynge der gik i carry mode var for meget for Bucks Vipers at håndtere og Wicked Gaming tager for anden gang point fra en af topholdene ved at lukke map et med en sejr. Map to var meget interresent, hvis man kigger på valg af champions. Wicked Gaming valgte en Tryndamere i top lanen og Ivern i junglen. Det skulle vise sig at være en stor fejl fra deres side, og de blev destrueret på andet map.

Taxer var effektiv til at udnytte deres mærkelige team comp og sluttede mappet med en 10/1/5 score på Camille med kun 20 CS, men derimod 11,2k guld. Næsten det dobbelte i forhold til hvad Julbu havde på Ivern. På tredje map gentog Taxer sin success, denne gang med Xin Zhao og fik sat op til at få Chrisberg til at gå amok. Især Kranknusseren blev slagtet hele 10 gange ud af de 28 kills Bucks Vipers fik. Bucks Vipers afslutter serien med en 2-1 sejr og ligger sig op på en delt anden plads med Singularity.

Næste uges tidsplan vil bringe jer lige så meget aktion og uden ændringer i tidsplanen:

  • Søndag kl. 16: Singularity vs. Lynby Vikings
  • Søndag kl. 19: Good Game Esport vs. Bucks Vipers
  • Mandag kl. 19: Hobro Vikings vs. Wicked Gaming
  • Tirsdag kl. 19: Primus vs. Copenhagen Flames
0 Shares