‘Caps’ og ‘Wunder’ stadig ubesejrede inden kampen mod Origen

Artiklen starter under annoncen
Med ni danskere er vi det tredjemest repræsenterede land i League Of Legends European Championship (LEC). Det kan også ses i toppen af tabellen, hvor vi har hele to danskere på det førende hold, G2 Esports.

Klokken 21.00 skal G2 Esports spille mod Origen, der ejes af firmaet bag Astralis, Rfrsh. Det er ikke det eneste danske forbindelse man kan finde hos Origen, der er også har Jonas ‘Kold’ Andersen til at spille jungler for dem.

Med en placering midt i tabellen er det gået lidt op og ned for Origen, de kommer dog på noget af en opgave mod det absolute førerhold i G2.

Halvejs igennem sæsonen og stadig ubesejret

Ikke et eneste nederlag er det blevet til for Martin ‘Wunder’ Hansen og Rasmus ‘Caps’ Borregaard Winther her halvvejs igennem ligaen. Udover det har ‘Caps’ også blevet kåret til MVP (Mest værdifulde spiller) tre gange og fået en nominering for månedens spil i januar måned.

Du kan hjælpe ham med at vinde ved at gå ind på esportsawards.com/playofthemonth og stemme på ‘Caps’. Nedenunder kan du se ham i en 4 versus 1 situation, hvor han alligevel får lavet to kills og dette var altså nok til en nominering.

Skuffende Fnatic i bunden af tabellen

På en fjerdeplads i tabellen finder vi Splyce og danske ‘Kobbe’, der ligesom Origen har fået fem sejre ud af ni mulige. Herefter skal vi helt ned på 8. pladsen for at finde spillende danskere; her er det svenske hold Fnatic og danske Mads ‘Broxah’ Brock-Pedersen nemlig placeret med kun tre sejre.

Hvilket er lidt af en omvæltningen fra at have vundet de europæiske forårsfinaler sidste år i Royal Arena og også vundet sommerfinalerne samt en flot andenplads til Worlds.
Man kunne forestille sig at de gerne ville have ‘Caps’, der skiftede til G2 i slutningen af 2018, tilbage og spille midlaner.

Til sidst i tabellen har vi Rogue, hvor Chres ‘Sencux’ Laursen spiller, men her er der ikke meget at juble over, ikke en eneste sejr er det blevet til i år.

Kilde: https://eu.lolesports.com/en/standings

9 Shares