Breaking fra 1tap: Ny AWP’er på Astralis

Artiklen starter under annoncen
Nicolai ‘dev1ce ‘ Reedtz er tilbage, men det bliver uden det våben i hånden, som han indtil nu har haft ansvaret for på Astralis.

Når Nicolai ‘dev1ce ‘ Reedtz og resten af Astralis tager til Boston for at deltage i årets første major senere på måneden, bliver det med et nyt setup i bagagen.

Peter ‘dupreeh’ Rasmussen overtager nemlig snipervåbnet AWP fra dev1ce.

Det afslører ‘dupreeh’ og overfor Counter-Strike:Global Offensive-mediet 1tap.

Du kan høre hele interviewet her:

Torsdag holdt RFRSH mediedag for pressen, hvor forskellige medier havde mulighed for at få en snak med spillere fra Astralis og Herioc samt med folkene bag RFRSH og Blast Pro Series.

På spørgsmålet fra journalist Sture Sandø, som ‘dupreeh’ kommer til at savne rollen som AWPeter, svarer han:

– Faktisk er det blevet sådan, at jeg skal spille AWPeter. Det bliver fuld tid nu.

Han fortsætter med at fortælle, at det egentlig er en hemmelighed til efter majoren, men 1tap har efterfølgende får lov af Peter ‘dupreeh’ Rasmussen til at køre interviewet.

– Det er en ting, vi har gjort, fordi der har være lidt rolle-clash på holdet. Det vil sige, at Markus (Kjærbye, red.) rigtig gerne vil gøre det samme, og jeg har så i sin tid trådt tilbage og valgt en rolle, som jeg måske ikke har syntes så meget om, siger ‘dupreeh’ til 1tap.

Du kan læse mere fra dagen senere. Vi har på Slash Esport fået os en længere snak med netop Nicolai ‘dev1ce ‘ Reedtz om hans comeback efter længer tids sygdom.

2 Shares