Blast Pro Series med sæsonfinale og 3,2 millioner i præmiepulje

Artiklen starter under annoncen
Syv hold er sikret en god portion point til verdensranglisten, nu hvor Blast Pro Series kommer til at spænde over en hel sæson.

Rfrsh, firmaet bag Astralis og Blast Pro Series, ligger ikke på den lade side på deres kontorer i Sydhavnen.

De kunne i fredag, inden at Blast Pro Series Miami overhovedet var skudt i gang, offentliggøre et nyt sæson-koncept i en pressemeddelse.

Over syv Blast Pro-turneringer i syv forskellige lokationer skal de bedste syv hold i verden samle point til et globalt leaderboard, hvor top 4 vil komme med til Global Final som afslutter Blast Pro Series-sæsonen.

Verdens syv bedste hold

De syv hold, der skal kæmpe i 2019-sæsonen af Blast Pro Series, er:

  • Ninjas in Pyjamas
  • FaZe Clan
  • Team Liquid
  • Cloud9
  • NaVi
  • MIBR
  • Astralis

De hold er derfor også sikret at deltage i mindst fem af de syv Blast Pro turneringer, der kommer til at blive afviklet i 2019.

Da der er seks deltagende hold til en Blast Pro-turneringen, giver det også en enkelt plads til Wild Card-hold eller som i Madrid et kvalfikationshold. De hold kan dog ikke få point til sæsonens leaderboard.

Vi skal ikke vente på sæsonstart

2019 sæsonen er nemlig allerede i gang og der er blevet givet point for turneringen i São Paulo, Brasilien.

Derfor fører Astralis også sæson-leaderboardet med deres sejr i  Brasilien. Der vil dog være seks chancer mere i år for at hente point til leaderboardet.

Før top 4 skal mødes til sæsonfinalen i december, hvor nummer 1 møder nummer 4 i en semifinale og 2 og 3 mødes i den anden.

I finalen kæmper de om titlen som 2019 Blast Pro Series Season Champion og 350.000 dollars, ca 2,3 millioner danske kroner, ud af den samlede præmiepulje på 500.000 dollars, ca 3,2 millioner danske kroner.

63 Shares