Blast Pro Miami: Ingen Z Factor, ingen Vertigo, men Burger King

Artiklen starter under annoncen
Astralis skal forsvare deres Blast Pro-titel i Miami i weekenden, og det bliver sidste gang med Cache i map-poolen.

Fredag den 12. og lørdag den 13. april er dagene, hvor Blast Pro løber af stablen i Watsco Center, Miami.

Det er første gang, at Blast Pro Series tager en tur til USA, og det kan samtidig være en af de sidste gange i længere tid, hvor Cache er en del af map-poolen i CS:GO på højeste niveau.

CS:GO udviklerne har nemlig taget Cache ud af rotation og sat Vertigo ind i stedet.

Når Blast Pro-karavanen tager til Madrid i maj, vil Vertigo være at finde som et muligt map, og vil det også, når Blast skal tilbage til USA, Los Angeles, i juli.

Endnu en gang skal man være sent oppe 

Som det var i Brasilien til den seneste Blast Pro Series, skal man igen være længe oppe, hvis man vil se alle kampene.

Klokken 23 fredag aften skal Astralis op imod Cloud9, som er det eneste andet hold til turneringen med en dansker på holdet.

René ‘cajunb’ Borg skiftede nemlig til det nordamerikanske hold den 2. april og har derfor hjemmepublikummet med sig, når han skal møde hans landsmænd og verdens nummer et, Astralis.

slashesport dk blast pro series miami
Programmet for Blast Pro Series med dansk tidzone. Billede: RFRSH Entertainment

De sene sendetider gjorde dog ikke, at de danske fans ikke fulgte med til sidste Blast; i hvert fald ikke hvis man kigger på seertalene fra TV2 Zulu, som viste Blast Pro Series São Paulo.

Det gør de igen, viser alle kampene, og denne gang helt uden, at Z Factor skal fjernes fra programmet først.

Nye sponsorer

Udover at skulle til USA for første gang har RFRSH Entertainment og Blast Pro Series også udvidet deres sponsorer med nogle prominente navn, heriblandt den verdenskendte burgerkæde – Burger King.

– Direkte fra et fantastisk event i São Paulo og til vores første turneringen i USA, Miami. Vi er begejstrede over at kunne byde disse stærke partnere fra forskellige industrier velkomne og tage dem på en spændende rejse ind i esportens masseappel, siger Leo Matlock, Head of Commercial Solutions hos RFRSH Entertainment og BLAST Pro Series, i en pressemeddelse.

De andre stærke partnere, Leo Matlock snakker om, er udover Burger King, GFUEL, Play Top Frag og Vertagear, som bliver tilføjet listen af partnere, der også dækker Omen, Betway og Twitch.

slashesport dk blast pro miami ingen z factor ingen vertigo men burger king

56 Shares