Amerikansk tv-station sender Apex til X Games

Artiklen starter under annoncen
EXP bliver navnet på den nye eventform, som i første omgang får en Apex-turnering ind under sig.

ESPN, en af de største sportskanaler i USA, træder ind på esportsscenen med et nyt brand, EXP, der dækker over en række turneringer med forskellige spil.

Det skriver ESPN.

I første omgang bliver det “EXP Pro-Am Apex Legends Exhibition”, der skal spilles ESPYS awardshow (Excellence in Sports Performance Yearly Award) i Los Angeles 11. juli.

Det bliver i stil med Twitch Rivals et event, hvor der bliver fokus på kendte stjerner, esportsudøvere, streamere og influencers.

For fans er der mulighed for at deltage idet nogle pladser gives ud i forbindelse med “ESPN charity drive”, som starter 12. juni på eBay.

Kommer til X Games

Når X Games så til August besøger U.S. Bank Stadium i Minneapolis i delstaten Minnesota, så får publikum også mulighed for at opleve esport.

Også her lægger EXP nemlig vejen forbi med en invitationsturnering. Det bliver i øvrigt det eneste esportsevent i forbindelse med dette års X Games.

I fremtiden byder EXP også på andre titler, og der vil komme både turneringer for professionelle og på lavere niveauer.

Som streaming og flow-tv

De to Apex-turneringer bliver streamet og sendt på ESPN og ABC’s kanaler i USA.

– At træde ind i esport går godt i tråd med ESPN’s fokus på at servicere sportsfans og voksende markeder, siger Justin Connolly vicepræsident for Disneys ESPN’s affiliate-salg, i en pressemeddelelse.

– Apex Legends er en god titel til at vise EXP’s vision om at tilbyde verdensklasse live esportsevents sendt ud på mange platforme, siger Justin Connolly.

37 Shares