Zowie EC2-B Gaming Mus

Opsummering

Zowie EC2-B Gaming Mus

Godt:

  • God byggekvalitet
  • Nem ibrugtagning
  • Markedets bedste sensor
  • Nemt at justere indstillinger

 

Skidt:

  • Kan ikke gemme spilprofiler
  • Kun til højrehåndede

Konklusion:

Med EC2-B har Zowie næsten ramt den perfekte balance imellem enkelhed og brugervenlighed - men det er desværre kun højrehåndede, der får glæden af det.

Karakter:4.5 stjerner

Læs hele anmeldelsen herunder.

Artiklen starter under annoncen

Zowie er ikke et firma, der traditionelt har brugt mange penge på promovering – i stedet har de ladet kvaliteten af deres produkter tale for sig selv, og sørget for at pro gamere er opmærksomme på dem. Det har givet pote, fordi i dag er Zowie klart det dominerende mærke, når det kommer til mus i professionel CS:GO. Vi har testet en af de mest populære modeller: Zowie EC2-B.

Zowies EC-serie af mus er udviklet på baggrund af et samarbejde med den legendariske Counter-Strike-spiller Emil “HeatoN” Christensen, der i dag er manager for Ninjas In Pyjamas. Seriens navn er selvfølgelig baseret på HeatoNs borgerlige initialer.

ZOWIE EC2-B har et lækkert, ergonomisk design

For et par år siden blev Zowie opkøbt af BenQ, der har udvidet Zowies produktkatalog til også at inkludere skærme og tastaturer – der forresten også bruges af mange pro-spillere – men betyder det, at Zowie har sænket standarden for deres mus? Det må vi straks finde ud af.

Helt enkelt
Zowie EC2-B kommer i en enkel, matsort kasse, der kun har modellens navn og Zowies logo påtrykt. Helt simpelt. Denne enkelhed går igen i hele Zowies design: Du får ingen blinken de lamper eller skrigende farver – bare en mus, der er lavet med de bedste komponenter og designet til at være behagelig at bruge i timevis.

Den testede model har en matsort overflade med et lille Zowie-logo bagpå og et næsten usynligt, sort BenQ-logo, der er trykt på siden. That’s it. Mere branding er der ikke. Kablet er ikke braidet, hvilket jeg egentlig godt kunne tænke mig, men det virker alligevel ganske holdbart.

ZOWIE EC2-B
Du skal seriøst se godt efter, for at finde BenQ-logoet

Knapperne, som Zowie EC2-B har fem af, bruger Huano-kontakter, som reagerer særligt hurtigt og er særdeles velegnede til FPS-spil. Musen er ergonomisk designet, hvilket desværre betyder, at den kun kan bruges af højrehåndede… men for dem er dn til gengæld super behagelig.

Den bedste sensor
Enkelheden, du finder i Zowie EC2-Bs design, går igen i musens tilslutning og ibrugtagning. Der er intet software, der skal installeres, for at du kan bruge musen – hvis du har en ledig USB-indgang, så er du klar til at gå i gang med det samme.

De indstillinger, som andre lader dig indstille med diverse programmer, kan du på Zowie EC2-B indstille direkte på musen. På undersiden finder du en knap til at indstille DPI, fra 400 til 3200, og en anden, hvor du kan vælge report rate, fra 125 Hz til 1000 Hz.

ZOWIE EC2-B
Alle indstillinger justeres let på undersiden af musen

På undersiden finder du også sensoren – en Pixart 3360, som er den bedste gaming-sensor på markedet lige nu. Den er lidt hurtigere og lidt nemmere at kontrollere end den tidligere model, 3310, så det er helt klart en fordel. Desuden har Zowie EC2-B fire rigtigt gode muse-fødder, der får musen til at glide upåklageligt rundt på måtten.

Jeg har meget svært ved at finde noget dårligt at sige om Zowie EC2-B. Jeg kan godt lide braidede kabler, men kablet på Zowie EC2-B virker alligevel godt lavet. Du kan ikke gemme spilprofiler, men det er så nemt at justere indstillinger, at det kun tager to sekunder. Mit største problem er, at det ergonomiske design kun virker til højrehåndede… men dem er der også rigtigt mange af. På alle andre punkter er Zowie EC2-B måske den bedste mus på markedet.

0 Shares