‘MSL’ revser CS:GO-opdateringen

Artiklen starter under annoncen
Når man ser, hvad de professionelle Counter-Strike-spillere har at sige om de seneste opdateringer og det nye map i poolen, Vertigo, er der langt mellem den positive feedback.

Store Bededag kom der en opsang fra OpTic Gaming-danskeren, Mathias ‘MSL’ Lauridsen – dagen efter deres exit i ESL Pro League sæson 9.

‘MSL’ opfordrer på Twitter til, at det er på tide, at nogle siger sandheden om, at de nyeste opdateringer ikke er så gode.

Han fortsætter med at sige, at ændringerne i økonomien har givet fordele til det dårligste hold og hæmmer det bedste. AUG’en har han heller ikke meget tilovers for og mener, at den er overpowered.

Vertigo får heller ikke meget ros med på vejen

In-game-leaderen fra OpTic kunne fortsætte med at revse det nye map på konkurrencescenen, Vertigo.

Hvor han mener, at mappet forsimpler Counter-Strike og kun gør det til et spil om at plante bomben og så 15 runders afterplants.

Det er ikke fordi danskere står alene med sine klager.

Den brasilianske Counter-Strike stjerne ‘fer’ fra MiBr er heller ikke glad for mappet. Han er så utilfreds at han mener det er værre end lort.

Smerten var til at tage at føle på efter kampen

Der var ikke meget at glæde sig over på de sociale medier for nogle af de andre danskere på OpTic Gaming.

Marco ‘Snappi’ Pfeiffer erkendte på sin Twitter, at de bare ikke spillede godt nok i de sidste to kampe.

Her tabte holdet 2-0 til HellRaisers og Aristocrazy. Disse nederlag kom endda efter at de havde slået Fnatic 2-1, der lige nu ligger nummer 5 på ESL’s verdensrangliste over CS:GO hold.

Om det var det, der gjorde smerten ved at tabe de næste kamp så stor at Kristian ‘k0nfig’ Wienecke, nok med et smil på læben, spurgte sine Twitter-følgere, hvor han kunne købe et reb.

80 Shares