‘FreddyB’ snublende tæt på slutspil

Artiklen starter under annoncen
Frederik ‘FreddyB’ Bohé blev bedst placerede dansker til Master Tour Las Vegas, men han glippede lige akkurat slutspillet.

Det blev til en 9-3 score i swiss-gruppespillet og en reelt set samlet syvendeplads. Dog havde danskeren den dårligste tiebreaker og endte derfor på en samlet 21. plads.

Målet var at ende med mindst ni sejre i gruppespillet, da dét samtidig gav en kvalifikation til de næste to Master Tours, Seoul og Bucharest.

– Så målet var at gå 9-3. Og nu behøver jeg ikke længere tænke på at spille qualifiers til dem, fortæller ‘FreddyB’ til Slash Esport.

Med de ni sejre sikrede danskeren sig både to kvalifikationer og 3500 dollars.

Den endelig vinder af turneringen, ‘Dog’, endte også på ni sejre i gruppespillet, han kunne til gengæld hæve hele 100.000 dollars for den samlede sejr.

Svær indledning på turneringen

Det startede ikke på den bedste måde for ‘FreddyB’, der gik 2-3 i de første fem runder.

– Skylden til min dårlige start vil jeg langt hen af vejen skyde på de matchups, jeg ramte. Mit line up var især lavet til at slå Warrior, som allerflest havde med, men først til sidst i turneringen mødte jeg to Warriors (som jeg slog), siger ‘FreddyB’.

Dårlige matchups med Rogue gav også to af nederlagene, selvom det var på marginalerne. Mod en anden dansker, ‘Crane333’ var det en 50/50 chance for at topdecke et beast, der kunne have givet lethal.

– Mens jeg i den anden tabte til, at min modstander på scoren 1-1 gik for en 1/3 lethal med Waggle Pick og ramte den, hvor han ellers havde været død på boardet.

Der var dog ikke noget brok at spore hos Frederik Bohé, der ikke mente man kunne klage, når man nu vandt de sidste syv runder.

Tertiary deck blev til Primary

‘FreddyB’ beskriver selv en af sine mest interessante kampe mod ‘Jia’, der var et midrange Hunter mirror.

– Hun spillede matchuppet lidt anderledes end jeg, og jeg indså, at det ikke nyttede at spille det aggressivt, men i stedet primært handlede om value og at sætte den største Zul’Jin op.

Dette gjorde også, at taktikken ændrede sig for danskeren.

– Så efter at have tabt 1-2 mod hende, begyndte jeg at bruge mit Tertiary deck i mirror i stedet for mit primary, som jeg havde planlagt.

Sightseeing og poker

‘FreddyB’ er stadig i Las Vegas sammen med sin kæreste, hvor de ekstra dage har stået på ferie og sightseeing.

– Stemningen i Vegas er helt unik, og alt er større og vildere her. Vi tager først hjem på onsdag, og jeg kunne godt tænke mig at spille lidt poker inden da. Men andet gambling, hvor man ikke kan have en fordel, interesserer mig ikke, fortæller Frederik Bohé til Slash Esport om planerne for resten af opholdet.

Om kæresten også kan komme med til Japan er stadig ikke sikkert; der skal lige planlægges noget ferie først.

Turneringen i Japan kører den 16. til 18. august, og der er igen 250.000 dollars i pengepræmiepulje.

111 Shares