Flames skriver med PUBG-hold

Artiklen starter under annoncen
Copenhagen Flames skriver i dag kontrakt med deres nye PUBG-spillere.

Der ikke langt fra tanke til handling inden for esport.

For to uger siden afholdt Copenhagen Flames scouting grounds for at afsøge det danske marked for nye spillere. Og nu kan organisationen så fortælle, at fire nye spillere er på plads.

Det nye squad, der skal spille for Flames, kommer til at bestå af Mantzyyy, Buuuh, NoiizE og Christosan – og med undtagelse af Mantzyyy, var det netop de delte vindere af scouting grounds.

Inden scouting grounds fortalte sportsdirektør Daniel Vorborg følgende til Slash Esport.

– Vi håber på at kunne skrive under med et hold ret kort tid efter, at vi har holdt Scouting Grounds.

Og det kom jo til at holde stik.

NoiizE, Christosan vandt desuden gaming.dk’s Playerunknown’s Battlegrounds-turnering, DPL, Dansk PUBG Liga, for godt en måneds tid siden.

De bedste i Danmark

Målet for det nye squad er klart. Holdet skal være de bedste i Danmark.

– Der kommer selvfølgelig til at være en tilvænningsperiode, for vi er jo ikke med i de største turneringer i verden i morgen. Men målet er helt klart, at vi skal være med, hvor det er sjovt. Også internationalt, siger Daniel Vorborg.

Spillerne er også klar over, at der skal noget ekstra til for at klare konkurrencen internationalt. Det fortæller Mathias ‘Mantzyyy’ Ciesla.

– Niveauet i Danmark er sådan, at når de bedste spiller mod hinanden, så kan alle slå alle. Så selvfølgelig skal vi helt i top, siger Mathias ‘Mantzyyy’ Ciesla til Slash Esport.

Han mener, at han og holdet er landet det helt rigtige sted

– Copenhagen Flames var helt klart den organisation, vi havde håbet på at komme til at spille for. Vi stræber efter toppen, og det kræver noget dedikation. Men jeg tror, vi kan komme langt.

17 Shares