FaZe Clan vinder IEM Sydney 3-0 efter ekstremt tætte opgør

Artiklen starter under annoncen
Til middag dansk tid kunne danske Karrigan sammen med resten af FaZe Clan løfte trofæet i Sydney, da de vandt 3-0 over danske Astralis.

Der var lagt op til den helt store finale – det er vel ved at blive en klassiker – da Astralis og FaZe skulle dyste om trofæet og de 622.000kr til IEM i Sidney

Spændingen, intensiteten og i det hele taget underholdningsværdien var i top og det eneste finalen manglede var vel kun et map eller to mere.

Comeback efter comeback

Astralis, som under hele turneringen ellers blev ved med at imponere, startede dårligt ud på første map Cache, men præsterede et flot comeback fra 5-10 ved pause, hvor de formåede at tage map’et til overtime, som FaZe vandt

Efter endnu en dårlig start på kampens andet map Overpass fik Astralis igen kæmpet sig op på 15-15. En enkelt overtime var ikke nok før der var difference på scoreboardet, så vi skulle ud i en omgang til, hvor FaZe en gang til viste os at de havde de sidste marginaler med sig.

På tredje og dermed sidste map Train, kom Astralis super godt fra land med en pausescore på 11-4, men et endnu mere imponerende comeback fra FaZe fik ødelagt Astralis’ og ikke mindst tilskuernes håb for et fjerde map med et slutresultat på 16-14 og dermed en samlet sejr på 3-0 til FaZe Clan

Danmark sejrer

Alt i alt kan den danske CS:GO scene være rigtig godt tilfreds med en repræsentation af ikke mindre end 6 ud af 10 spillere i finalen.

Link til kampen

Kunne du ikke komme op af sengen til kampstart, eller har du bare lyst til at se en omgang verdensklasse CS:GO kan du se den vilde finale på linket nedenfor:

https://www.hltv.org/matches/2322426/faze-vs-astralis-iem-sydney-2018

1 Shares