En god start på Copenhagen Games

Artiklen starter under annoncen
BLOG: Roligan eSports medejer sætter ord de første dage af Copenhagen Games.

Vi har været så heldige at få kapret medejer af Roligan eSport, Malthe Klit Hindberg, og lokket ham til at fortælle lidt om, hvordan det har været at være her for første gang som holdejer.

Af Malthe Klit Hindberg

Roligan eSport er en esportsorganisationen, som blev startet i september 2017 og er pt. repræsenteret i LoL-turneringen ved dette års Copenhagen Games. De har tidligere deltaget i dette års Nordic League og er en fast del af den danske turnering League Championship Denmark. Holdet deltager for første gang til Copenhagen Games, og efter en andenplads til både GGW #23 og HK-Lan #1 er målsætningen derfor at kunne tage hjem med en førsteplads.

God stemning i hallen

Vi startede årets Copenhagen Games onsdag med en tur i den massive kø efter dørene åbnede klokken 14. En forholdsvis hurtig gennemgang og god betjening af de frivillige gjorde, at vi hurtigt kunne få indlogeret os ved bordene ved siden af pigescenen.

Forholdene i Bella Centeret er helt udmærkede. Den største kritik, som efterhånden allerede er blevet dækket rigeligt, er nok priserne på maden i Bella Centeret, men eftersom det ikke er Copenhagen Games der står for forplejningen er det derfor noget der er svært at gøre noget ved. Derimod skal der lyde en kæmpe cadeau for at ændre ølpriserne!

Vi har, udover få forsinkelser på baggrund af hackerangreb, ikke oplevet nogle problemer med vores opsætning og turneringen er derfor forløbet gnidningsfrit.

Larmen fra pigescenen har dog generet os en del, men sådan er det ofte til LAN-events.

Dansk LoL i voldsom udvikling

Eftersom vi har været en del af den danske LoL-scene siden september har vi set en esportsgren som er i rivende udvikling, og Copenhagen Games er ikke en undtagelse. Det er fantastisk at se, at det er muligt at samle gode hold, som sikre en tæt turneringen, hvor alle kan vinde.

KONKURRENCEHvem vil du se LoL-finalerne i Royal Arena sammen med?Vi har fået fem billetter af RIOT, og dem vil…

Slået op af Slash EsportOnsdag den 28. marts 2018

Den danske League of Legends-scene har længe haft svært ved at få fodfæste og på den baggrund har der ikke været mange ildsjæle til at skyde den i gang.

Drengene fra League Championship Denmark har dog sørget for at opsætte en super imponerende stream og sørget for turneringen med praktisk talt ingen ressourcer, hvilket har ført til at den danske LoL-scene er ved at få en genopstandelse. Når Copenhagen Games ikke har villet sørge for eksponering, må man jo selv klare det.

En tom B-scene

Specielt når B-scenen stod tom det meste af aftenen, kan man undre sig lidt over, hvorfor man ikke sætter nogle kvartfinaler fra LoL-turneringen på scenen for at give lidt eksponering. Men nok om det.

Sidst på aftenen oplevede vi en smule internetproblemer, som gjorde at kvartfinalerne blev udskudt. Det blev dog fikset omkring 21-tiden og vi kunne derefter sikre en 2-0 sejr mod Team Singularity.

Generelt syntes vi at Copenhagen Games er et super fedt arrangement, og det er fedt at se hvor mange mennesker der kommer for at støtte op om eventet og esporten i Danmark. LAN-Events som Copenhagen Games giver en klar indsigt i, hvor meget esportsscenen vokser lige nu.

Roligan eSport spiller semifinale klokken 19 fredag aften mod Sørby eSport. Kampen bliver streamet på twitch.tv/LeagueDenmark

8 Shares